in , , ,

Stelling van de week: Ik heb een man cave vol games

Stelling van de week, smelling van de smeek. Oké dit is meer nieuwsgierigheid dan een echte stelling. 

De stelling van de week luidt: ik heb een man cave vol games. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blasterjackson
16 dagen geleden

Yes, ben nu volop aan het verbouwen voor de kleine er is en geld een extra mond moet voeden!

CarnifeX
15 dagen geleden

Ik woon in een rijtjeshuis en eigenlijk zijn er in elke kamer wel game gerelateerde dingen te vinden. Voordat ik samenwoonde was het echt een 40 year old virgin huis met overal nerd spullen.
Mijn vriendin is geen gamer, dus met haar komst zijn de meeste spullen naar mijn kantoor verhuisd of op zolder opgeslagen. Mijn kantoor is nu dus mijn gameroom voor pc gaming. playstation en xbox staan nog in de woonkamer.

Mijn vriendin en ik willen nog wel ooit een boerderijtje kopen. Naast kippen en geitjes in de tuin hoop ik dan een echte goede mancave voor mijzelf te maken. eentje waar ik naast gamen met vrienden kan poolen en zo. Alleen nog even de loterij winnen.

CarnifeX
15 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Ik probeer een foto van mijn kantoor te plaatsten, maar om een of andere reden lukt dit niet

aRc
15 dagen geleden

Ik heb geen man cave, maar verzamel wel het nodige aan handhelden door de jaren heen.
Deze zitten het grootste gedeelte van de tijd in een la niks te doen maar zo af en toe pak ik ze er nog bij en speel dan waar ik op dat moment zin in heb.

De Nintendo DS lite, is behoorlijk grijs gespeeld en de Game boy advance had ik z’n lampje voor die je op de poort van de link kabel kon prikken. Zodat je met weinig licht toch kon gamen.

Dat waren wel mooie tijden.

Laatst bewerkt 15 dagen geleden door aRc
Lavalera
15 dagen geleden

Nope geen mancave hier. Niet een super groot huis en niet echt een ruimte. Bovendien is mijn betere helft net zon gamer als ik ben dus we gamen gewoon samen in de woonkamer. Zij doet alles op pc en switch en ik doe tegenwoordig alles op PlayStation, Xbox en mijn Legion go. Fysieke games en merchandising heb ik ook niet echt. Had vroeger wel vracht ladingen aan CDs en dvds maar dat nam zoveel ruimte in dat ik blij was met de overgang naar digitaal en dat heb ik met gamen ook altijd gedaan vanaf de Steam tijd.

Heb wel wat merchandise maar die kan je op een hand tellen. Willen nog wel een keer een plank maken in de woonkamer met spullen van ons beiden daarop maar dat is een project voor de toekomst.

Rainking
12 dagen geleden

Ik woon in een klein eenpersoonsappartementje, dus de hele woonkamer staat vol met gamegerelateerde rommel en comic book trades. De cd’s, dvd’s en blu-rays heb ik een paar jaar geleden naar de slaapkamer verbannen. Ik zou graag een paar foto’s plaatsen, maar het is op het moment niet de meest georganiseerde verzameling ooit. Ik ga er zeker een keer op terugkomen en dan zal ik er zeker een paar foto’s van achterlaten.

Screenshot Sunday #149

Mijn toekomst op inside.gamer.nl