in , , , , , , ,

Stelling van de week: Ik speel een game tot de eindcredits van het scherm rollen

Af en toe zijn ze interactief, soms geven ze je met de ondersteunende muziek een voldaan gevoel, regelmatig worden er mooie beelden getoond en meestal kan je ze niet doorklikken: de eindcredits. Sommige gamers zien ze van iedere game die ze spelen, andere gamers zien ze zelden voorbij komen.

De stelling van de week luidt: Ik speel een game tot de eindcredits van het scherm rollen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DarkraverX
DarkraverX
2 maanden geleden

Als de game mij bezig blijft houden en ik met interesse de game weer terug aanzet de dag erna of wanneer ik tijd heb dan speel ik een game zeker tot de eind credits.

Rainking
2 maanden geleden

Hahaha. Hahahahahahahaha. Hahahaha.Hahahahahahahahaha.
Oh man, dit is het grappigste dat ik deze week heb gelezen.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden

Ben je mal?! Dan begint het echte werk vaak pas!! Heb meelij met het leed dat trophy hunten heet…

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

jazeker, voor heel veel games is dit voor mij de manier om te gaan. niet dat ik alles uitspeel dat ik speel, maar de laatste jaren was dat heel vaak het geval en dan is dit mijn doel. alle trophies enzo zijn geinig maar niet waar het mij omgaat, het klassieke uitspelen. nu ben ik ook een retrogamer natuurlijk van hart haha, en gaat het dus bij mij om retro en indiegames hoofdzakelijk waar ik er achterkom wie het gemaakt heeft om vervolgens me af te vragen wie al die mensjes eigenlijk zijn 😉

uiteraard alle lof voor mensen die doorgaan het anders te spelen, maar dit is voor mij wel de ultieme klassieke wijze 🙂

Keuzestress: van fysieke games naar cadeaukaarten

Inside.Gamer eindejaarsspecial #4: Waar kijken we naar uit in 2024?