in , , ,

Stelling van de week: Ik weet hoe we deze site actiever krijgen

De stelling van de week heb ik enkele maanden geleden terug in het leven geroepen met de hoop dat er wat meer activiteit op de site komt. Toen Inside.Gamer live ging, gebeurde er veel, maar ik merk dat er nu slechts een handjevol mensen regelmatig terugkeert. Hoewel dat altijd gezellig is, zou het toch leuk zijn wanneer er wat meer leven in de brouwerij is. 

Daarom luidt de stelling van deze week: Ik weet hoe we deze site actiever krijgen 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Het is niet alleen dat ik er weinig tijd voor heb, maar als je artikel maar door een man of 5 wordt gelezen of er op wordt gereageerd heb je vaak weinig zin om een artikel te plaatsen. Zo ben ik vaak begonnen aan een artikel die ik vrij snel in de prullenbak gooi omdat het veel tijd kost voor die paar mensen die het bekijken en reageren. 1 van de redenen waarom ik de laatste tijd ook niet echt behoeft heb gehad om op deze site te reageren.Ik weet nog dat de vorige keer dat we het erover hadden ik Jacco nog getagged had in de hoop op een reactie vanuit de redactie maar helaas. Om hier meer mensen te krijgen moeten we meer aandacht op de mainpage hebben en daarvoor zijn we weer afhankelijk van de redactie van de site. Dus hopelijk is er iemand van de redactie die dit leest en met ons mee kan denken hoe zij ons meer kunnen promoten.Even off topic: maar is de site zo brak als maar zijn kan? Als ik inlog kom ik eerst in de wordpress admin omgeving uit voor ik pas op het hoofdscherm van Inside gamer kom. Lijkt me niet de bedoeling dat gebruikers in de admin omgeving komen zou je denken…..

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Lavalera
Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

laatste dagen was ie uit de lucht zelfs! ik had hetzelfde met de admin plugin ding dat je omschrijft 🙂

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Dan hoop ik dat iemand de redactie meeleest en er wat aan kan doen. Ik zal uiteraard netjes met mijn handjes van de wordpress omgeving afblijven, maar als er iemand kwaadwilligs is, kan die zo de boel hier platgooien datl ijkt me ook niet helemaal de bedoeling.

JustSafety
1 maand geleden

Ik vind het ook zeer jammer, zou deze site graag actief bij willen houden maar door het idee dat er een gebrek aan aandacht is bij inside.gamer plaats ik zo en nu een artikel als ik daar zin in heb.

Kunstschilder1987
1 maand geleden

ik heb zelf een tijdje niet de ruimte in mijn hoofd al om iets te schrijven, ik had wat vaker reviews van retrogames willen plaatsen, met name van games die eigenlijk heel leuk zijn waar veel mensen nooit van gehoord hebben of naar omgekeken hebben. zeg maar wat clickbaiters al gauw als een hidden gem omschrijven… maar ik gewoon door een afwijkende smaak “leuke games” zou noemen, haha.

ik heb geen idee of de site er gelijk actiever mee wordt hoor… ik denk altijd zo, wanneer we plaatsen wat we willen plaatsen, eerder uit liefde voor waar je over schrijft, dan is er altijd wel iemand die er met een glimlach doorheen leest. of het nu direct met affiniteit voor de inhoud is, of om de passie te ervaren waar iemand mee schrijft…

En zo kijk ik ook een beetje naar “actiever” en de waarde daarvan. Je kan beter 1 ding plaatsen waar iemand veel plezier aan beleeft, dan 10 dingen plaatsen waar wel volop op gereageerd wordt echter ook op elke andere gamesite te vinden is. ik vind het niet verder een probleem als er maar een paar dingetjes elke week voorbij komen… en ook al reageer ik net niet op alles probeer ik wel veel te reageren om het voor elkaar ook actief en leuk te houden…
das toch dan een beetje community gevoel he 🙂

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Kunstschilder1987
Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Dat soort stukjes waar jij het in je eerste alinea over hebt vind ik altijd wel leuk om te lezen. Dat zijn vaak games waar ik nog nooit van gehoord heb en de kans dat ik het ga spelen is praktisch nihil, maar je leert er altijd veel van bij. En het is ook leuk om het enthousiasme van anderen te lezen.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

253 lezers op dit moment zie ik staan. Dus er zijn wel redelijk bezoekers. Alleen reacties zijn er dus weinig. Zelf reageer ik ook weinig, terwijl ik wel elke dag ff hier kom.

Gedeeltelijk heeft het met tijd te maken, maar ook gewoon dat ik vaak niet weet wat ik kan toevoegen.

Met een andere website met ook een forum structuur zitten we sinds ongeveer een jaar op discord. Dat is op een of andere manier veel actiever dan dat het jaren ervoor op dat forum was.

Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Als je een stukje schrijft, dan staan er op het moment van publicatie al gauw tussen de 150 en 190 views bij, dus het lijkt meer dan het daadwerkelijk is, maar er wordt zeker op geklikt.

blasterjackson
1 maand geleden

Op InsideGamer deden velen het voor het membercontent van de maand gebeuren. Niet enkel de herkenning, maar ook de prijs. Zou dat terug leven in roepen. Gewoon maandelijks zoekt een mod / redactie 5 beste artikelen uit en community mag stemmen op de winnaar. Winnaar krijgt game naar keuze van afgelopen maand / tegoed naar platform naar keuze oid.

blasterjackson
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik denk dat prijzen misschien wel meer volk aansporen. Het was mijn oorspronkelijke motivatie en ondertussen zijn we 13 jaar verder

aRc
1 maand geleden

Persoonlijk vind ik het een beetje lastig, namelijk de periode dat ik er achter kwam dat inside.gamer echt “bestond” was door een actie via gamer.nl voor het vraag een review code aan voor een early acces game en schrijf er een review over.

Volgens mij was het toen al niet meer echt heel erg druk hier. Ik zelf reageer niet echt vaak en het aantal geplaatste artikelen door mij is tevens niet veel.

Maar ik lees wel de meeste artikelen die hier geplaatst worden, dus mijn voornemen is om wat vaker te reageren.

Maar dat beantwoord nog niet de vraag hoe de site actiever kan worden.

Ik weet niet hoe het zit met de podcasts van gamer.nl, maar wellicht kan het naast de Discord kanalen ook benoemd worden dat inside.gamer er is?

Maar dat is meer iets voor de redactie om naar te kijken?

CarnifeX
1 maand geleden

Ik moet bekennen dat ik ook al een poos niet actief ben op de site. Wachtwoord vergeten en vervolgens te lui om te resetten.
Ik zal proberen wat meer te reageren op artikelen.

Rainking
1 maand geleden

Ik ben in mijn directe omgeving de enige (poging tot) gamer, dus ik heb helaas niet de mogelijkheid om hele hordes deze site aan te raden. Op andere fora of sites reclame maken lijkt me ook niet echt netjes, dat is waarschijnlijk vloeken in de kerk. Ik ben bang dat ik ook zo gauw geen oplossing heb.

Screenshot Sunday #137

De Lenovo Legion Go: impressie na 1 maand