in , , ,

Stelling van de week: Liever een arcade racer dan een racesimulatie

Racegames zijn er in alle soorten en maten. Bij de ene game pak je je controller, kies je een auto en een circuit en ga je racen. Bij andere games kan je urenlang sleutelen aan je voertuig en is enige oefening vereist om de besturing meester te maken. 

De stelling van de week luidt: Liever een arcade racer dan een racesimulatie. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
velocityx
velocityx
2 maanden geleden

Ik ben van de oude Need for speeds (Underground, Carbon, Most wanted). Ook vond ik Midnight club 2 heel tof.
Mario kart en Sonic All star racing is leuker als je met meerdere mensen speelt.
Spellen zoals Disney Speedstorm is alleen voor de uitgever om geld te verdienen van jonge kinderen.
Fatal racing vond ik als kleine jongen heel tof. Wie kent dit spel nog?

CarnifeX
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik ben het met je eens. Met vrienden een arcade racer als mariokart of flat-out vind ik vele malen leuker, dan een simulatie racer. In mijn eentje vind ik race games helemaal saai.
Soms probeer ik iets via gamepass, maar meestal heb ik het na een paar races wel gezien.

Een simulatie game die ik wel heel leuk vind op zijn tijd is Euro Truck Simulator. Met stuurtje en pedalen en country door de radio vrachtjes afleveren. Is geen racen natuurlijk, maar wel rijden.

Lavalera
2 maanden geleden

Als ik moet kiezen tussen deze 2 zal het altijd de arcade racer zijn. Ik heb in het verleden wel eens auto/race spellen gespeeld. Ik vond mensen omver rijden in Carmageddon vroeger wel lachen en je tegenstander van de weg afdouwen in ik dacht dat het Burnout was. Mario Kart heb ik uiteraard ook wel eens gespeeld. En Forza Horizon 4 en 5 heb ik ook wel eens geprobeerd, Is op zijn tijd wel grappig, maar echt een racespel zal ik niet al te snel opstarten.
Met een Forza, F1 of Gran Turismo heb ik dan weer echt helemaal niets.

Rainking
1 maand geleden

Ik vind games als Gran Turismo hartstikke tof, maar een arcade racer start je toch wat makkelijker op. Nou moet ik zeggen dat de laatste Gran Turismo die ik écht leuk vond was Gran Turismo 5 op de PlayStation 3. Toch ga ik makkelijker even zitten voor een potje Mario Kart 8 Deluxe, eventueel samen met mijn buurman. Dus ja, eens. Ergens met tegenzin.

Screenshot Sunday #142

Review: Captain Toad: Treasure Tracker