in , , ,

Stelling van de week: Mario Kart is wel een beetje klaar.

Mario Kart 8 Deluxe is bijna 62 miljoen keer over de toonbank gegaan. De game is al een tijdje uit en inmiddels kan je over maarliefst 96 circuits scheuren en kies je uit een enorme hoeveelheid Nintendo personages. 

De stelling van de week luidt: Mario Kart is wel een beetje klaar. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MelvinChowder
MelvinChowder
14 dagen geleden

Als je denkt dan Mario Kart klaar is dan heb je vast nooit gehoord van de mods CTGP:Revolution voor MKWII en RetroRewind voor MKWII 😉 Genoeg mensen die nog spelen en tracks en gamemodes blijven constant toegevoegd worden!

Laatst bewerkt 14 dagen geleden door MelvinChowder
Lavalera
14 dagen geleden

Een beetje lastig om over te oordelen want het is niet het type spel wat ik speel. Heb natuurlijk ook wel eens een potje Mario Kart 8 gespeeld maar na een paar rondjes heb ik er dan weer genoeg van en voelt het voor mij een beetje als herhaling. Dus is lastig om voor mij te zeggen of ze alles eruit hebben gehaald. Dat is natuurlijk altijd een beetje lastig aan een live service type game, wat dit in principe is. Je moet elke keer iets leuks en nieuws verzinnen om de meute terug te halen. De hardcore fans komen toch wel terug maar het plus juist de kunst om average Joe terug te winnen met leuke characters of banen. En dan bereik je op een gegeven moment wel de limiet denk ik.

Rainking
14 dagen geleden

Klaar weet ik niet, maar ze zullen van hele goede huize moeten komen om 8 (Deluxe) op te volgen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit mijn favoriete Mario Kart is. En dat was al met het origineel op de Wii U. Met Deluxe hebben ze het alleen maar beter gemaakt. Door de anti-grav gedeeltes zijn de circuits lekker gevarieerd. Super Mario Kart op de Super Nintendo was leuk destijds, maar alles was gewoon plat. Mario Kart 8 gaat alle kanten op en ik vind het prachtig. Er zitten een paar baantjes tussen die ik echt geweldig vind, zoals Cloudtop Cruise, Bowser’s Castle, Mount Wario, Thwomp Ruins en Twisted Mansion. De DLC voegde nog een aantal toffe banen toe als Dragon Driftway, Hyrule Circuit, Ribbon Road en Big Blue. Met de booster course pass op de Switch werd het aantal tracks zelfs verdubbeld. Hoe uitgebeid wil je het hebben? Bij deze daag ik Nintendo uit om van Mario Kart 9 een nóg betere game te maken.

CarnifeX
14 dagen geleden

Mario kart is zo’n typische game om gezellig op de bank met wat vrienden te doen. In mijn eentje zal ik het niet snel spelen.
Ik heb geen idee hoe ze Mario kart 8 nog kunnen verbeteren. Volgens mij zit alles er wel in. In een nieuw deel mogen ze het blauwe schild wel schrappen. Wat een hatelijke power up is dat zeg

Screenshot Sunday #154 (+ Strips Op De Markt 2024)

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 mei