in , , , , ,

Stelling van de week: Nu kan ik niet meer wachten op GTA VI

GTA VI werd gister eindelijk officieel uit de doeken gedaan. De trailer verscheen vanwege diverse lekken ietwat eerder dan gepland. Het filmpje introduceert alvast de hoofdpersonages en geeft ook een beeld van de game in het algemeen.

De stelling van de week luidt: Nu kan ik niet meer wachten op GTA VI.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 9 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
2 maanden geleden

Mijn reactie bij het horen dat er een GTA 6 trailer komt: Ok. Ik zal eens een blik werpen,
Mijn reactie bij het zien van de trailer van GTA 6. Ok het is heel veel beelden die me doen denken aan typische GTA beelden. We zien wel in 2025 wat het wordt.

Kort gezegd, ben ik niet zo gehyped als veel andere mensen. Ik vind de meeste GTA games wel ok tot goed, maar net zoals Luigi ook zegt, zal er geen enkele GTA game in mijn favo lijstje allertijden staan. De meeste Rockstar games zijn niet echt mijn ding. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar het voelt allemaal een beetje TE Amerikaans. Ook ik heb natuurlijk GTA V wel gespeeld en me er op zich prima mee vermaakt. Maar om te zeggen dat ik niet kan wachten op GTA 6 en het absoluut dag 1 ga kopen, mwah die kans schat ik zelf niet groot in

Ik hoop wel dat mensen die GTA fan zijn krijgen waar ze op hopen en het voor hun echt een geweldige game is. Ik kijk in 2025 nog wel of ik het dag 1 koop of later in een sale, ik kan dus wel wachten.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

je eerste alinea vat mijn gevoel samen, zo gaat het altijd, altijd wordt het een prima game en altijd geloof ik het wel dat het goedkomt, we zien het dan weltegen de tijd dat het uitkomt. 🙂

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden

Zoals bekend, ben ik niet zo van dag een games, kijk ook zelden trailers.
Echter met een zoon van bijna 11 in huis, moesten wij in het vader zoon moment de trailer wel kijken.

Ik vond het enorm gaaf eruit zien. Mijn zoon had, maar 1 vraag, wat moeten ze nog allemaal aan de game maken als hij pas in 2025 uitkomt. Dus kon ik hem eens goed uitleggen, hoe marketing werkt.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Eigenlijk is het antwoord op de stelling heel gemakkelijk voor mij. Nee, ik kan zeker nog wachten. Ik speel bijna alle games later als de hype al is gaan liggen. Vaak zijn ze veel goedkoper, zijn ze verlost van bugs en soms zijn er zelfs speciale edities die DLC bevatten.

Maar daarmee is natuurlijk niet alles gezegd. Ik vind meestal GTA-games vermakelijk maar niet meer dan dat. Maar deze nieuwe trailer… Ziet er wel gewoon waanzinnig goed uit. Normaal kan het verhaal van GTA me niet echt veel interesseren. Omdat alles allemaal te absurd en te dramatisch is maar ik geloof dat in dit 6de deel dit eens zou kunnen veranderen. De focus op een koppel geeft me toch het gevoel dat het iets serieuzer en emotioneler kan worden. De wereld zit wel vol met gekheid maar zoveel verschilt dit niet van de realiteit. Zo zag ik dat bijna alle streams en nieuws-footage uit de trailer gebaseerd zijn op echte beelden.

Een ding is al bijna zeker. Eens GTA VI uitkomt zullen er verkooprecords verbroken worden.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

het lekt bij rockstar meer dan een 2ehands Tena Lady!
Weer een erg classy bijdrage van me! hahaha

ik speel telkens de gta games met veel plezier door, ze zijn het telkens waard. echter, ik zal er nooit dag 1 op zitten wachten, ze komen altijd een keer supercheap voorbij omdat er zoveel van geproduceerd worden, en dan is het helemaal een prachtige ervaring telkens gebleken, en iets anders dan de solo campaign hoeft voor mij ook nooit.

Ik heb ze nooit dag 1 gekocht geloof ik… dus ik kan zeker wachten. ik kijk de trailer ook niet, ik geloof het wel, we weten inmiddels ook wel wat we kunnen verwachten.

Rainking
2 maanden geleden

Grand Theft Auto is een reeks waar ik niet zoveel mee heb, omdat het een combinatie is van twee elementen die me minder trekken. Zo ben ik om te beginnen niet de grootste fan van open wereld spellen, al zijn er zeker uitzonderingen waar ik wat warmer voor loop zoals de Horizon en Spider-Man games. Wat ook niet echt aan mij besteed is zijn spellen waarin je villains speelt. Ik kan me best indenken dat mensen dat tof vinden, maar ik loop daar niet zo hard voor.

Al met al, grote kans dat ik deze nooit van mijn leven zal spelen.

adutchman
adutchman
2 maanden geleden

Had gisteren na het zien van de trailer heel veel zin om hem te spelen. Een dag later is het weggeëbd gelukkig want het duurt nog een tijdje. Ik vond het er insane goed en gedetailleerd uitzien!

De Inside.Gamer eindejaarsspecials

De trailers van The Game Awards 2023 (en een paar winnaars)