in , , ,

Stelling van de week: Seksscènes in games zijn niet nodig.

De games die we spelen zien er steeds realistischer uit. De verhalen in games gaan vaak dieper in op gevoelens van personages en daar komt ook de nodige romantiek bij kijken. Zo zien we in The Last of Us 2 de relatie tussen Ellie en Dina opbloeien en zien we ook wat romantiek tussen Owen en Abby. In Baldurs Gate 3 schijn je zelfs iets met een beer te kunnen beginnen. 

De stelling van de week luidt: Seksscènes in games zijn niet nodig. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Die bewuste scène in last of us 2 met Abby vond ik ook wat ongemakkelijk, doordat het op mij meer overkwam als verkrachting dan liefde. Die tussen Dina en Ellie vond ik dan weer helemaal prima.

Een character romancen vind ik juist altijd tof in games. In bg3 is Karlach mijn chick en dat maakt dat ik als het nodig is een zwaard opvang om haar te redden. Ook al zien seksende pixels er vaak wat ongemakkelijk uit met hoofden die door elkaar heen gaan enzo vind ik het iets toevoegen.
Dat je in fable kon trouwen en kinderen krijgen vond ik ook erg tof.

Lavalera
1 maand geleden

Is het nodig in games? Nee, niet echt.
Maar games worden steeds realistischer en lijken soms buiten de gameplay om steeds meer op films. En in films accepteren we dit soort scenes wel. Het is denk ik ook een beetje “wennen’. Want hoe is een sex scene in een game anders dan die in een film? En toch is het veeemde dat als ik een mini game in Like a Dragon speel en er komt een goed uitziende dame in een bikini langs je je ongemakkelijk voelt, maar kijk je bij wijze van spreke naar iets in de trant van Baywatch is het wel weer normaal. Dus ik denk dat we allemaal vooral nog een beetje er aan moeten wennen en als we over 10 jaar nadenken over deze discussie moeten we denk ik allemaal lachen omdat het dan doodnormaal kan zijn.

Rainking
1 maand geleden

Ik ben niet volledig bekend met de bewuste scene uit The Last Of Us Part II, maar ik heb er wel wat over gehoord en ik kan me indenken dat het ongemakkelijk aanvoelt. Gek genoeg klinkt een dergelijke scene met Ellie en Dina wat interessanter. Nou ben ik mogelijk wat bevooroordeeld, aangezien ik een hetero man ben en Dina er wel leuk uit vind zien. Dat laatste lijk ik wel een uitzondering in te zijn op de één of andere manier.

In de oude God Of War games had je al van die sex mini games waarbij je niets zag, maar toch vond ik het een beetje ongemakkelijk. Eerlijk gezegd geen idee hoe ik de moderne sex scenes zou ervaren. Zijn die in incognito mode te bekijken?

SSL melding PS4

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 februari