in , , , , , , ,

Stelling van de week: Vrijdag ga ik helemaal los

Welke vrijdag zou het komende vrijdag, de vrijdag na een feestdag  die we in Nederland helemaal niet vieren, zijn? Ik heb geen idee, want ik heb nog niet gezien dat er veertien miljoen ongelezen e-mails in mijn spam folder staan. O ja, het is Black Friday. Ik had het kunnen weten.

Van hondenvoer tot puddingbroodjes en van koelkasten tot videogames. Elk bedrijf heeft zo zijn deals.Wat doen jullie? Houden jullie de hand op de knip, of gaan jullie helemaal los?

De stelling van de week: Vrijdag ga ik helemaal los.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

oke… luigi, sinds de uitvindingen van vuur, het wiel, en gesneden brood is broforce the best thing ever!!!!!
ik heb m uitgespeeld en vond het zo jammer dat ie voorbij was! haha
daar ga je echt van genieten, als je een echte kerel bent tenminste 😉
ik vond m awesome!
overigens, er is op steam een stand alone gratis dlc van broforce – mocht je daarna meer willen.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

niks mis mee om op je eigen tempo te spelen 🙂

Rainking
3 maanden geleden

Het is helemaal niet iets waar ik echt naar uitkijk en ik hou niet als een bezetene alle winkels in de gaten. Toch zit in de betreffende week nog wel eens op sites als Nedgame en Bertelsmann Online te kijken. Ik verwacht er nooit veel van, maar je kan weleens verrast worden. Het zal sowieso nooit worden zoals in Amerika. Daar hebben ze veel hogere kortingen. Hier moet je maar afwachten of ze de prijs er vlak voor niet omhoog gegooid hebben.

En of ik nog wat gekocht heb? Mja, ik heb me ergens door laten verleiden. Op het moment vind ik het te genant om over te praten, dus hier wilde ik het even bij laten.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

de genante dingen zijn altijd het beste 😉 hahaha

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

The rise of kong? Walking Dead destiny? Je hebt van het jaar toch al eeb aantal juweeltjes getest. Of is het stiekem Hello Kitty island adventures?

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Lavalera
Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

hahaha als het de hello kitty game is hoop ik wel dat ie nog het fatsoen heeft dat genant te noemen, dus dat sluit ik niet uit!

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Dan is het als hij weer naar een beurs gaat: ik draag een roze Hello Kitty shirt en een pet van de troetelbeertjes. Ja ik zie het al helemaal voor me

Rainking
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Wél makkelijk te spotten.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

nu moe tik wel zeggen dat ik jaloers ben op je troetelberenpet 😉

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

hahahaha vervelend dat je een paar dagen moeilijk zult slapen dan! 😀

Rainking
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Oeh, die eerste heb ik al eens aan zitten denken om te kopen om te kijken hoe slecht dat-ie is.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden

wacht effe, die puddingbroodjes luigi… waar was dat? 😉
nee ik zit in een fase waar meer spullen kopen me geen goed doet, dus kijken heeft geen zin. mocht er ergens die ene game die ik de dag dat ie in huis komt gelijk wil spelen voorbij komen, ja dan pak ik die wellicht effe mee.
ik kijk nu vooral uit naar 2 evercade carts komende week, waar o.a. de remaster van de oude duke nukem dos games opstaan.
als er andere dingen zijn die je wil spelen, en je hebt nog heel veel liggen, dan is kopen niet zo zinvol… dus ik sla de dealtjes dit jaar even over.

Andere jaren zat ik ook gewoon te neuzen en maakte ik er lekker gebruik van hoor, laat ik zeker niet hypocriet doen 🙂

adutchman
adutchman
3 maanden geleden

Het enige wat ik wilde is mijn Ps premium abbo verlengen en natuurlijk doen ze daar dit jaar niet aan. Hopelijk komt er het aankomende half jaar nog een deal want anders moet ik de volle mep betalen. Wel heb ik een tip gegeven aan een familielid. Die heeft de ps5 voor 420 euro kunnen scoren, dat is wel lekker.

edwinkox
3 maanden geleden

Nee helaas dit jaar is het anders , de ssd s en games zijn fors hoger in prijs dan vorig jaar. De echte aanbiedingen zijn er niet.

Lavalera
3 maanden geleden

Black Friday is niet meer de bf zoals het ooit bedoeld was. Vroeger was het het opruimen van de voorraad van vorig jaar. Je zag Amerikanen over elkaar heen struikelen om het oude model tv te kopen voor een paar honderd euro. De Nederlandse markt dacht hier wel even aan mee te doen qua prijs fraude. Stiekem de prijs verhogen en dan doen alsof je hoge kortingen geeft. Er zijn wel goede kortingen, kijk maar naar de Xbox en ps5 bundels maar je moet ze goed zoeken. De game stores zijn dit jaar niet veel soeps en ps plus verlengen kan ook al niet met korting. Dus er is een kans dat ik of terug ga naar essential of het beëindig.
Het enige wat ik gekocht heb tot nu toe waren Sonic Frontiers en de South Park rpg bundel samen voor 8 euro en de rest is met Microsoft rewards tegoed gekocht. En als er niets interessants meer bij komt blijft het daar bij

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

die heb ik ook gespeeld, en die is geweldig, de 2e game vond ik het battlesysteem irritant. dan hebben ze van die vakjes op het speelveld, om er een stukje strategy aan toe te voegen, en daar haak ik dan weer net persoonlijk op af. gevalletje smaak…
maar de eerste was magisch ja.

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Strategie is ook niet helemaal mijn ding hoor, dat merkte ik al wel tijdens Baldurs gate bijv dan duren de battles soms te lang omdat je teveel moet schaken. Heb liever gewoon puur turn based maar ja soms slik ik de strategie gameplay as de rest leuk is zoals Baldurs gate dus en nu persona 5 Tactica

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

we zijn het weer eens helemaal eens, al ben jij dan te netjes om daarom ook games uit te sluiten.
ik ben dan zon politieke partij die dan weigert samen te werken..
euh… zon gamer die dan een game weglegt, dat wou ik zeggen 😀

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Cool 🙂 ik heb alleen een stukje van de andere gespeeld op Steam toen ik nog vooral op de pc speelde, maar toen was ik nog niet zo dol op turn based games. Tegenwoordig heb ik daar wat meer geduld voor dus hopelijk slaan ze dit keer wel aan. Maar denk het wel met de humor en mijn ervaring inmiddels met turn based

Screenshot Sunday #131

Heb jij last van FOMO?