in , , ,

Stelling van de week: Xbox-bezitters gaan een mooi jaar tegemoet.

Vorige week was de Xbox Developer Direct en er werden veel games getoond. Daarom is de stelling van deze week een simpele: 

Xbox-bezitters gaan een mooi jaar tegemoet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Towerborn heb ik gemist. Even plaatjes gegoogled en stijltje is wel tof. Als het speelt als castle crashers dan is het leuk voor een paar avonden met vrienden op de bank

CarnifeX
1 maand geleden

Ik werd vooral blij van Indiana jones en ara: history untold. Veel zin in beiden.
Avowed ga ik wel proberen op gamepass en hoop dat die tof is, maar werd nog niet echt enthousiast van die beelden

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Het allerbeste gerucht tot nu toe vind ik. Dat SquareEnix in gesprek is met Microsoft om final fantasy games weer op de Xbox uit te brengen. Dat vind ik zelf het grootste gemis. Dus als Microsoft dat voor elkaar krijgt, dat zou het mooist zijn.

Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Daar ben ik het zeker mee eens. Ik zou het mooi vinden als in ieder geval Final Fantasy VII Remake en Rebirth naar de Xbox komen. Ik speel ze zelf op de PlayStation, maar Remake vond ik echt geweldig en Rebirth ziet er ook weer hartstikke tof uit.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ben een beetje bang dat dat pas is na alle 3 de delen. Ik hoorde al geruchten van een Xbox versie van 16 dus die verwacht ik eerder dan ff7 remake.

Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dat klinkt in principe niet onlogisch, inderdaad. Er was dacht ik alleen een bepaalde periode dat Remake exclusief zou zijn en die tijd is al een paar jaar voorbij. Dat van XVI had ik ook voorbij zien komen. Daar zal je vast wel eerder kans op hebben.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Ja het simpele feit al dat de trial voor final Fantasy 14 volgende maand en de mana game op dag 1 is veel belovend. Ik hoop dat alle square games weer op Xbox komen kan ik kiezen waar ik het speel.

Lavalera
1 maand geleden

Het ziet er inderdaad als een mooi jaar uit. Avowed Hellblade en Indy van de direct wil ik zeker spelen. alle 3 de games vallen binnen mijn smaak dus erg fijn. Ara is tegenwoordig niet meer zo mijn ding dus twijfel even of ik die ga spelen. Daarnaast hebben we ook nog de gamepass releases natuurlijk. Na Palworld die we al hebben komen ook oa Persona 3 remake, Eiyuden Chronicles Stalker 2 en dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Ze gaan de goede kant en ik hoop dat de games ook de kwaliteit hebben. Ik ben in ieder geval enorm blij een Xbox te hebben en geduld te hebben gehad tot de games kwamen. Duurt even maar dan hebben we hopelijk ook wat.

Review: Grim dawn

Scott Pilgrim Takes Off – Review