in

Stem nu op de Member Content van de maand [December]

Hij was even weg maar voor de laatste maand van 2021 wilden we hem zeker weer terugbrengen: De Member Content van de maand! In deze post zal je de vijf genomineerde artikelen (of schrijvers) zien. Vervolgens kan je stemmen op de member die volgens jou de giftcard t.w.v. 50 euro verdient. De giftcard is voor een platform naar keuze. Gezien er naast de nieuwsjaarspost geen verdere officiële aankondiging is gemaakt, tellen we alle artikelen van 1 december tot 10 januari mee.

De genomineerden

Dr. Caspari – Dr. Casparreviews [Green Hell & Inside]

Dr. Caspari besloot een eigen format voor reviews te beginnen voor games die hij heeft gespeeld. Dr. Casparreview beantwoord een paar vooraf ingestelde vragen om jouw zo een beter beeld te geven over de game. Wat vooral erg leuk is, is dat hij zijn verwachtingen ook benoemd. De gemiddelde review begint vaak meteen met concluderende noot, maar Caspari deelt ook hoe hij erin is gegaan. Gezien beide games op de Switch zijn getest, krijgen we ook uitgebreid te weten hoe de performance is, super handig! Met deze twee reviews in 1 maand tijd verdient Dr. Caspari zonder twijfel een nominatie.

Volledige artikelen: Green Hell | Inside

Luigi1985 – Bekritizeer: Demon’s Souls | Column | Kena Review

Luigi1985 pompte maar liefst 3 artikelen eruit, naast een eindejaarslijstje. Bekritizeer is een rubriek waarin leden games die ze lief hebben een beetje aan de tand voelen. Soms is een beetje kritiek niet erg, ook niet op games waar we met hart en nieren achter staan. Daarvoor nam Luigi in dit geval Demon’s Souls. Daarnaast schreef hij column over het feit dat steeds meer games open wereld worden, ook al waren deze dat voorheen niet. En stellig stukje waar ik het stiekem ook wel mee eens ben. Tot slot is er nog de kersverse Kena-review. Deze werd 8 dagen geleden in het nieuwe jaar geplaatst. “Kena: Bridge of Spirits biedt weinig nieuws, maar is overduidelijk ontwikkeld door mensen met grote liefde voor avonturengames.

Volledige artikelen: Bekritizeer: Demon’s Souls | Column: Waarom nu altijd een open wereld? | Review: Kena: Bridge of Spirits

Blasterjackson – Reviews [Quantum Redshift, Tokyo Jungle, Catherine: Full Body]

Blasterjackson was zoals gewoonlijk weer lekker aan het recenseren. Met 3 reviews was er genoeg te lezen over de games die hij speelde. Het leuke is dat Blasterjackson bij lange na niet alleen de nieuwste games speelt maar vooral juist oudere (en soms onbekendere) games uit de kast trekt. Quantum Redshift was een Xbox exclusive waar niet veel meer van gekomen is. Toch wilde Blasterjackson het hier even over hebben. Het aparte Catherine: Full Body viel in ieder geval goed bij hem in de smaak. En Tokyo Jungle? “Een Green Hell of Subnautica mag dan wel indrukwekkender zijn, maar daarin kan ik niet rondrennen als een Pomeranian-moordmachine. En dat heeft ook wel wat.” Als je nog steeds niet benieuwd bent naar de review, dan weet ik het ook niet meer.

Volledige artikelen: Catherine: Full Body | Tokyo Jungle | Quantum Redshift

Tielo – Diablo 2: Resurrected Review & Mijn top jaar 2021

Tielo sloot het jaar af met een fijn stukje over hoe gezondheid en gamen soms hand in hand gaan. We hebben allemaal persoonlijke problemen waar we niet snel over durven te praten. Tielo liep te kampen met gewichtsproblemen en deelde hoe zijn journey was waarin hij deze problemen aanpakte. Je zou denken: gaat het nog wel over gamen dan? Om Tielo te quoten: “He flapdrol, dit is een gaming site, wanneer ga je lullen over video spelletjes!” “Dit is relevant, stay with me.” Weten waar de link ligt? Check gauw het stukje! Eerder in december plaatste Tielo ook zijn review van de I.G Code Giveaway. Altijd leuk om daar een stukje van terug te zien. Helaas viel de game niet helemaal in de smaak. Weten waarom? You know the drill!

Volledige artikelen: Mijn top jaar 2021 | Diablo 2 Resurrected, of hoe je een oud lijk niet moet opgraven

Coola – 2021 is mijn slechtste (game) jaar ooit

Een sterk verschil met de nominatie hierboven. Zoals de meesten wel weten heeft Coola met veel verlies te maken gehad in 2021. Daar schreef hij eerder dit jaar over. In de tussentijd heeft 2021 hem niet veel beter behandeld en kwamen er nog meer klappen. Vanzelfsprekend had Coola aan het eind van dit jaar weinig positiefs te delen. Spijtig, maar hij liet zich niet kennen. Hij deelde meer van zijn jaar op een erg persoonlijk niveau. We blijven het altijd waarderen dat de leden wat persoonlijker durven te zijn op I.G. Net zoals met Tielo’s artikel! Alleen al de keuze om dit te delen met wat leuke foto’s erbij is genoeg om de laatste nominatie in deze verkiezing te verdienen.

Volledige artikel: 2021 is mijn slechtste (game) jaar ooit

Honorable mentions

COSMIC TSAR – Terugblik op de Gamer.nl voorspellingen voor Beste Games van 2021

BiggerYoshi – Fallout 76 is (niet?) het einde van de wereld

NrFive – [Review] The Ascent [PC] Mijn gewelddadige beklimming naar de top

Stemmen

Stem hieronder voor de persoon die volgens jou moet winnen. Je hebt tot dinsdag 18 januari 13:00 om te stemmen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Jullie maken het weel erg moeilijk om iemand uit te kiezen. Want alle vier de personen hebben erg goede en sterke artikelen. Hier moet ik echt even over na gaan denken.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Tielo krijgt mijn stem, erg tof en persoonlijk artikel. Werd er goed vrolijk van 😀 Tof dat dit weer terug is!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Mijn keuze is gevallen op Tielo. Al was het maar omdat ik dankzij hem inmiddels ook (weer) aan OMAD doe. Bevalt toch wel goed!

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik gun eigenlijk iedereen wel een tegoed van 12,50, want het was wederom lastig een keuze te maken. Ik vind dat iedereen een mooie bijdrage heeft geleverd aan de site, maar ik heb voor Caspari gekozen, omdat ik de reviews het sterkst geschreven vond en hij me toch nieuwsgierig naar Inside heeft gemaakt.

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Bedankt man! Ik vind jouw artikel ook echt sterk, die is zeker een nominatie en ook de prijs waard. Maar Tielo volg ik al sinds zijn gamer logboeken op IG, en ik vond het gewoon top om eens een lekker positief artikel rond hem en zijn ziektebeeld te lezen (na alle ellende die hij meegemaakt heeft). Daarbij was zijn tekst ook gewoon weer enorm lekker geschreven. Maar dat was die van jou ook absoluut! Ik lees teksten normaal scannend, maar jouw review heb ik in zijn geheel doorgelezen.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Thanks! Ik heb de artikels ook niet geschreven in de hoop een prijs te winnen, maar omdat ik het leuk vind om te schrijven en (eventueel)te praten en/of discussies te starten over games.

En inderdaad het was ook fijn om Tielo’s verhaal te lezen. Ik vond zijn dagboeken op IG, ondanks een hoop vervelende dingen, toch altijd wel een soort van positieve insteek hebben en dat is altijd te prijzen. Dus volkomen begrijpelijk dat je op hem stemt.

blasterjackson
2 jaren geleden

Wederom bedankt voor de nominatie 😀 Al zeggen de comments me dat ik niet die giftcard ga winnen haha.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden

Dank voor de eervolle vermelding, maar volledig terechte nominaties voor de anderen. Allemaal meerdere heerlijk geschreven stukken content, en natuurlijk een dapper persoonlijk verhaal van Meta. Felicitaties aan de genomineerden. Ik hoop dit jaar iets meer tijd te kunnen maken om ook weer meer te posten.

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb alle artikelen nog een keer gelezen, maar ik ben er nog niet uit. Moeilijk moeilijk.

coola
2 jaren geleden

Ik ben voor Blasterjackson gegaan. Vind zijn reviews altijd leuk om te lezen.

Emotionele ouders door Microsoft Flight Simulator

Hoe een koud spel warm werd