in

Stemacteur Kratos wilde stem in God of War eerst niet inspreken


“Ik wilde het eigenlijk niet doen”, zegt Judge. “Je moet er rekening mee houden dat het een opkomende game was. Ik was er een beetje sceptisch over, maar het script heeft me overtuigd. Het was namelijk geen gamescript, maar echt een filmscript.”

God of War

Judge gaat verder in op de tijd waarin de rol hem werd aangeboden. Stemmen inspreken voor games had in die tijd volgens hem een bepaalde reputatie. “Je sprak alleen een stem in voor een game als je carrière niet zo goed verliep en je snel geld nodig had”, aldus Judge. Volgens Judge is hier wel verandering in gekomen. hij geeft aan dat games tegenwoordig meer verhaal- en personage gedreven zijn.

De keuze om toch de stem in te spreken heeft hem uiteindelijk een hoop goede dingen gebracht. Hij werd tijdens de BAFTA Awards namelijk genomineerd als Performer en won met de D.I.C.E. Awards de Outstanding Achievement In Character Award.

God of War werd in 2018 door de community van InsideGamer uitgeroepen tot game van het jaar. Lees hier waarom ook alweer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe artwork van Star Wars Jedi: Fallen Order

Assassin’s Creed-bedenker: ‘Natuurlijk ga ik Amsterdam: 1666 nog maken’