in

Streamer pakt onzichtbare hacker in warzone

FaZe blaze Killing player with Invisible exploit on stream! Clip credit: FaZe Blaze on twitch! from r/Warzone


Goedzo, aanpakken die cheaters.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
3 jaren geleden

Ik snap nog steeds niet waarom iemand wil cheaten in een multiplayer game. Je wilt toch juist winnen door je skills en daardoor laten zien dat je de beste bent.

Doekal
3 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Ik begrijp dat ook nog steeds niet. Ik heb vroeger (nu 37 jaar) Counterstrike op best hoog niveau gespeeld, clanbase tijd en daarna maar toen snapte ik het al niet. Ik denk dat je dan als mens heel anders in elkaar zit. Ik en jij denk ik ook halen voldoening door met skills een wedstrijd te winnen door alleen gebruik te maken van de regels die voor iedereen hetzelfde zijn. Deze cheaters doen het of voor de buhne, of om hun eigenwaarde hoger te krijgen, maar sommige mensen zijn ook gewoon stom en vinden stom zijn leuk. Dit heb je in real life en helaas ook ingame.

coola
3 jaren geleden
Antwoord aan  Doekal

In de meeste games ben ik average tot skillloos, maar juist daardoor geniet ik er van als ik wel win of als iets eindelijk wel lukt. Met cheaten haal je dat gevoel helemaal weg.

En ik zal ook nooit begrijpen dat er mensen zijn die vinden dat hun eigenwaarde er door stijgt. Dat doet imho gewoon niet.

Boompje omhakken in Valheim

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari