in

Suikoden-maker staat open voor nieuw deel


“Ik had ontzettend veel geluk dat ik aan Suikoden mag werken”, zegt Murayama. “Ik zal altijd van die serie houden, maar dat is niet iets waar ik geen controle over heb. Waar ik honderd procent controle heb, is Eiyuden.

Dat gezegd hebbende, natuurlijk zou ik graag werken aan een nieuwe Suikoden-game als de kans zich voordoet. Voor nu heeft Eiyuden Chronicle echter al mijn aandacht als het volgende hoofdstuk van mijn leven.”

Suikoden verscheen in 1995 voor het eerst op de PlaysStation. De Japanse rpg staat bekend om het concept waarbij spelers 108 personages rekruteren gedurende het verhaal.

Eiyuden Chronicle betreft het volgende project van Yoshitaka Murayama, dat hij samen met Suikoden-veteraan Junko Kawano ontwikkelt. Deze zomer verdiende de game genoeg geld op Kickstarter voor de productie voor de ‘ode aan klassieke jrpg’s uit de PlayStation-tijd’. De game zou daarnaast een uitgebreide cast met honderd helden bevatten.

De game staat gepland om in 2022 op pc te verschijnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam overschrijdt 25 miljoen gelijktijdige spelers

Treyarch werkt aan alternatieve versie ‘Best Play’ voor Black Ops Cold War