in ,

Super Mario Bros. voor 660.000 dollar geveild

Je moet het er maar voor over hebben! Een nog in plastic verpakt exemplaar van Super Mario Bros. is voor 660.000 dollar – omgerekend zo’n 561.000 euro – onder de hamer gegaan.

Dat is een nieuw record voor een computerspel, dat via de veilingsite Heritage Auctions is te bekijken. Er is zoveel voor neergelegd omdat het voor zover bekend maar één van de twee bestaande exemplaren van de NES-game is, die nog in de fabrieksverpakking zit en nog in zo’n goede staat is. Het is daarbij de vierde druk die Nintendo heeft gemaakt van de game.

Vorig jaar werd er 156.000 dollar betaald voor een verzegeld exemplaar van Super Mario Bros. 3. Op het gebied van hardware is er vorig jaar 360.000 dollar betaald voor de Nintendo PlayStation, een nooit uitgekomen console die door Nintendo en Sony samen werd ontwikkeld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fox-One
Fox-One
2 jaren geleden

Je hebt fanboys… en je hebt fánboys! Bizar!

Luigi1985
2 jaren geleden

Misschien moet ik straks nog even een PS4 versie van Cyberpunk op de kop tikken, in de seal laten zitten en tot 2077 bewaren. Misschien wil iemand die dan wel hebben voor 7 miljoen crypto-eenheden.

Tweede seizoen van The Witcher is gefilmd

Opnames tweede seizoen The Witcher afgerond