in

Maak je eigen Mario-werelden met nieuwe Super Mario Maker 2-update


De gratis update voegt ‘World Maker’ toe aan de Switch-game, waarmee spelers levels aan elkaar kunnen linken en een wereldmap kunnen maken, om zo hun eigen Mario-platformer samen te stellen. Op de map kunnen spelers zelf het pad bepalen, alsmede het thema, de omgeving, bonuslevels, geheime paden en kastelen. Spelers kunnen acht werelden met in totaal veertig levels aan elkaar verbinden.

De gratis update morgen voegt ook diverse andere extra’s toe, waaronder nieuwe items. Zo verandert de ‘SMB2 Mushroom’ Mario in de versie van hem uit Super Mario Bros. 2. Daardoor kan hij ook vijanden oppikken en weggooien. Verder verschijnen de Frog Suit, Power Balloon Suit, Super Acorn en Boomerang Flower in het spel. Tot slot voegt Nintendo de zeven Koopalings toe, alsmede Phanto met zijn vervloekte sleutels.

Nintendo heeft bevestigd dat dit de laatste update voor Super Mario Maker 2 is; hierna brengt het bedrijf geen nieuwe content voor het spel uit. De mogelijkheid om levels aan elkaar te linken via een wereldkaart is wel een features waar fans al lang om vragen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Batman: Arkham VR

Datamine Animal Crossing: New Horizons hint naar aankomende features