in

Super Nintendo World moet in 2025 zijn deuren openen in Orlando


Orlando Sentinel – via IGN – meldt dat Orange County-burgemeester Jerry Demings dat claimt. Volgens hem probeert Universal een lancering in 2025 aan te houden – twee jaar later dan men in eerste instantie hoopte. 

Universal Studios heeft zelf nog niets publiekelijk naar buiten gecommuniceerd over een mogelijke openingsdatum. De constructie van het Super Nintendo World-gedeelte binnen Universal Studios Orlando moest vorige zomer worden stilgelegd in verband met het coronavirus.

Super Nintendo World gaat later dit jaar officieel open in Universal Studios Japan – eerder verschenen er al filmpjes online van journalisten en andere bezoekers die een voorproefje kregen. Het park moest eigenlijk in februari dit jaar volledig opengaan, maar dat is voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege het coronavirus. Daarnaast worden er ook Super Nintendo World-gedeeltes in Universal Studios-pretparken in Orlando, Hollywood en Singapore gebouwd.

In de Super Nintendo World-parken staan diverse attracties gebaseerd op Nintendo-franchises. Daarnaast dragen bezoekers een interactieve polsband die in verbinding staat met een app op hun smartphone. Met die polsband kan er bijvoorbeeld tegen vraagtekenblokken geslagen worden om munten te verzamelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Zure appels: ‘Tegen welk game-moment zie jij altijd op?’

Hogwarts Legacy-producent heeft ontslag genomen