in

Super Nintendo World opent op 4 februari 2021 deuren


Het gedeelte van het pretpark dat geheel om Nintendo’s populaire franchises draait had eigenlijk al dit jaar open moeten gaan, maar dat werd uitgesteld in verband met het coronavirus. Eerder dit jaar werd er gepraat over een opening ergens begin volgend jaar, en nu is de precieze datum dus bekend.

Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers doen een polsbandje aan dat is verbonden met een app, waardoor er muntjes verzameld kunnen worden. Ook zijn er attracties gebaseerd op Mario Kart, Mushroom Kingdom en het kasteel van Princess Peach. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Er is inmiddels meer informatie naar buiten gekomen over één van de attracties. Mario Kart: Koopa’s Circuit is een augmented reality-ervaring waarin spelers in een levensechte kart zitten met een ar-bril op. Vervolgens wordt de illusie gecreëerd dat men door Bowser’s Castle en over Rainbow Road racet. Hoewel de attractie op rails is, kunnen spelers power-ups verzamelen en hun best doen een race te winnen. In een Twitter-thread meldt een Bloomberg-redactrice ook dat Nintendo naast het Mario-gedeelte van het park ook een Donkey Kong-gebied bouwt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tweede Sonic-film komt mogelijk in april 2022 uit

Check de launchtrailer van Immortals Fenyx Rising