in

Gerucht: Switch Pro wordt uitgerust met mini-LED scherm


Dat claimt het Taiwanese Economic Daily News (via Reddit) te hebben vernomen. Er gaan al geruime tijd geruchten over de release van een krachtigere Pro-versie van de Nintendo Switch in de loop van volgend jaar, maar Nintendo heeft nog niets bevestigd. Nintendo zou door het nieuwe scherm leveranciers Sharp en JDI inruilen voor Innolux.

Het mini-LED scherm zou een verbeterde weergave van het beeldscherm op de Switch betekenen. Apple heeft volgens langlopende geruchten ook interesse in mini-LED voor hun toekomstige producten. In het kort zorgt mini-LED er voor dat pixels individueel beter belicht kunnen worden. Hiermee wordt een effect dat enigszins vergelijkbaar is met oled gecreëerd. De technologie is echter wel energiebesparender en goedkoper. Ook is er geen kans op burn-in.

Vooralsnog is niets bevestigd van de bovenstaande geruchten. Nintendo verkoopt op dit moment alleen de reguliere Switch en Switch Lite. Laatstgenoemde console kan alleen als handheld worden gebruikt en dus niet aan de televisie worden gekoppeld.

Nintendo Switch

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Destruction AllStars komt een paar maanden later op PS5 uit

Verschillende Ubisoft-games draaien op next-gen consoles in 60 fps en 4k