in

Taego-map aan testservers van PUBG toegevoegd


De map is toegevoegd op de testservers via update 12.2. De map, die voorheen bekend stond als Project Tiger, is de eerste map van acht bij acht kilometer die wordt toegevoegd aan de game sinds Miramar, de eerste map die na de release van het spel is toegevoegd. Taego is gesitueerd in Korea en bevat een gevarieerd terrein met natuurlijke en stedelijke gebieden.

Zoals eerder al bleek is het op de Taego-map mogelijk om ‘Comeback BR’ te gebruiken. Dit is alleen beschikbaar voor squads en geeft spelers de mogelijkheid om nadat men in de eerste Blue Zone-phase zijn neergeschoten terug te keren. Men wordt dan getransporteerd naar de Comeback Arena, waar men kan vechten om weer aan het spel toegevoegd te worden.

Verder bevat Taego voor het eerst in de game ook twee verschillende soorten vogels die tactisch kunnen worden gebruikt. Ze reageren namelijk op schoten, waardoor ze als afleiding gebruikt kunnen worden. Ook zitten er nieuwe wapens in PUBG dankzij de update, waaronder de K2 assault rifle en de Mk12 DMR. Het nieuwe voertuig is een Hyundai.

Volgende week moet patch 12.2 ook buiten de testservers beschikbaar komen in de pc-versie van PUBG.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Next-gen update Greedfall niet gratis voor mensen die game via PS Plus hebben geclaimd

Twee maps die uit CoD: Modern Warfare werden gehaald, zijn weer terug