in

Take-Two geeft nieuwe game van ontwikkelaar Ori-spellen uit


Dat werd vannacht aangekondigd. Private Division kocht eerder al de studio achter Kerbal Space Program op en geeft het vervolg uit. Ook heeft het bedrijf The Outer Worlds, Ancestors: The Humankind Odyssey en Disintegration uitgegeven.

Moon Studios is bekend van de geprezen metroidvania Ori and the Blind Forest en het recent verschenen vervolg Ori and the Will of the Wisps. Deze games werden door Microsoft uitgegeven.

Hoewel er nog nagenoeg niets over de nieuwe game van Moon Studios bekend is, liet ontwikkelaar Boris Hiestand in een aflevering van Powerpraat op Power Unlimited eerder dit jaar weten dat het om een actie-rpg gaat. “Het klopt dat we daar aan werken, maar dat is ook het enige wat ik erover kan zeggen. De bedoeling is dat je de game nergens mee kan vergelijken en we willen het genre vernieuwen. Maar als je het moét vergelijken, dan kan je denken aan games als Dark Souls, Zelda en Diablo. Het wordt sowieso een totaal andere game dan Ori en in een andere stijl.”

Private Division heeft ook aangekondigd nieuwe games uit te gaan geven van OlliOlli-makers Roll7 en Armello-ontwikkelaar League of Geeks. Ook van deze games is nog niets bekend.

Ori and the Will of the Wisps

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe bazen in Ashen Winds-update voor Sea of Thieves

Hyper Scape vanaf 11 augustus op PS4 en Xbox One beschikbaar