in

Tales of Arise komt op 10 september uit


De game komt een dag eerder uit in Japan. Het spel was al aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en Steam, maar nu is bekendgemaakt dat de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Mensen die de PS4- of Xbox One-versie kopen, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie. Op PS5 en Series X draait het spel in 4k en 60 fps.

In een recent Famitsu-interview deelde producent Yusuke Tomizawa meer details over de game. Zo wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ingezet  om het verschil tussen vuur- en bliksemmagie te voelen. Ook werden nieuwe personages als Alphen, Rinwell, Rowe en vijand Biezo onthuld.

Tales of Arise speelt zich af in een zonnestelsel waarin twee buurtplaneten genaamd Dahna en Rena zijn. De inwoners van Dahna zien Rena duidelijk in de lucht. Er bestaan dan ook legendes over Rena en diens bevolking, maar deze legendes verbloemen een duistere waarheid. De mensen van Rena heersen namelijk over Dahna en stelen de vele bronmaterialen van de planeet. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Great Ace Attorney Chronicles verschijnt in juli in het Westen

Tropico is jarig; gratis content voor Tropico 6 aangekondigd