in , ,

The Coola the Koala Gaming Show

Ik weet het, ik weet het dit is niet Back to the Past with Coola waar iedereen zo naar verlangt. Maar je kan mij me op m’n templi….. Ik bedoel Assassins hart vetrouwen dat het nieuwste deel echt in de maak is.

Nee, voor BttPwC online komt te staan eerste even iets anders. Zoals jullie nu wel weten ben ik al weer meer dan een jaar bezig met mijn eigen YouTube channel (aye nog steeds als hobby en op amateuristische wijze) uiteraard zijn daar Playthroughs van Assassin’s Creed te vinden (ik blijf natuurlijk een AC fan) maar dat is niet de enige game/franchise die ik speel en mijn YouTube channel staat dan ook in het teken van games en niet Assassin’s Creed. Zo heb ik onder andere ook een Playthrough van Hogwarts Legacy er opstaan (een “serie” die alweer is afgelopen overigens) en een Red Dead Redemption 2 Playthrough (die nog wel een paar maanden draait).

Wat dus betekent dat er op het moment van schrijven twee games te vinden zijn op mijn channel, op maandag en vrijdag Red Dead Redemption 2 en op woensdag en zaterdag Assassin’s Creed (Brotherhood). Dat betekent nog dat er drie dagen vrij zijn, Zondag wil ik vrijhouden (niet om geloof of zo want ik ben zo atheïstisch als men maar kan zijn) want èèn dag rust is wel fijn. Dus dat betekent dat Dinsdag en Donderdag dus overblijven oftewel de dubbel D’s.

Nu heb ik nog genoeg games waar ik potentie in zie als content voor mijn channel. Maar daar zit ook gelijk het probleem er zijn er zoveel dat ik moeilijk kan kiezen. Dus ik dacht weet je wat? Ik laat de inside.gamer community mee denken. Ik heb de hoeveelheid keuze zelf nog kunnen fine tunen naar drie keuzes en die keuzes zijn…..

1 de Uncharted Franchise

Een avonturen game ala Indiana Jones op mijn channel lijkt mij leuk

2 Mass Effect Franchise (of in ieder geval de Shepard Trilogy)

Moet ik nog zeggen waarom? xD. Eindelijk Commander Coola Shepard in bewegende beelden inplaats van enkel screenshots

3 Ghost of Tsushima

Een game die erg in de trant is van Assassin’s Creed en daar ook veel inspiratie uit heeft gehaald is natuurlijk ook perfect voor mijn channel.

Ze gaan uit eindelijk allemaal gespeeld worden voor mijn channel. Maar ik weet nog niet in welke volgorde. En die volgorde laat ik aan jullie over.

Overigens betekent dit niet dat ik perse direct of erg snel met een Playthrough van deze games ga Beginnen, want ik heb het druk zat met andere dingen maar de kans is groot dat ik er over een maandje mee zal beginnen.

En ik beloof nu plechtig dat het eerst volgende artikel dat ik op inside.gamer post deel 8 is van mijn BttPwC reeks gaat zijn. Als dat niet zo is eet ik live mijn kopie van Assassin’s Creed Mirage op.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 maand geleden

Nou ik ben alleen bekend met uncharted. Dus ik zou die kiezen.

Rainking
1 maand geleden

Ik ga ook voor Uncharted. Ik ben wel bekend met de overige keuzes, maar ik denk dat Ghost Of Tsushima dan weer net teveel op Assassin’s Creed lijkt om erbij te doen. Uncharted lijkt me voor de afwisseling wat beter, al zou Mass Effect dan ook wel in aanmerking komen.

En mooi dat er aan een nieuwe aflevering van Back To The Past wordt gewerkt.

Lavalera
1 maand geleden

In tegenstelling tot de 2 andere heren zou ik juist nu gaan voor Ghost of Tsushima of in ieder die niet samen proberen te laten vallen met origins/Odyssey/Valhalla. Als je 1 van die 3 na Brotherhood gaat doen zou ik eerder voor Mass effect gaan , die is dan weer echt totaal anders dan de rest.

Stelling van de week: Als het kan doe ik het goede in games

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 april