in

The Division 2 ontvangt later dit jaar een nieuwe modus


Dat heet Ubisoft Massive aangekondigd. Hoewel er nog niets over bekend is, moet de modus compleet nieuw voor de franchise zijn. Verder werkt Massive ook aan nieuwe manieren voor spelers om hun agent aan te passen – daarbij moet variatie een belangrijke rol spelen.

Ubisoft Massive liet weten dat deze update nog maar net ontwikkelt wordt en dus op zijn vroegst laat in 2021 het licht ziet. “We gaan onze tijd nemen om er voor te zorgen dat dit een betekenisvolle verandering voor de game wordt”, aldus het bedrijf in een blogpost.

In de tussentijd gaan eerdere seizoenen herhaald worden dit jaar. Het aankomende vijfde seizoen wordt dus een herhaling van seizoen 1. Op die manier wil Massive spelers die deze seizoenen hebben gemist de kans geven alsnog beloningen en items te verzamelen.

Ubisoft heeft daarnaast aangekondigd dat The Division-franchise inmiddels meer dan veertig miljoen unieke spelers heeft. Gamers gingen er van uit dat het vierde seizoen van The Division 2 – genaamd End of Watch – de laatste nieuwe content in de game zou zijn, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Ubisoft Massive werkt ondertussen aan nieuwe games gebaseerd op de Avatar-films en Star Wars.

The Division 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mojang brengt arcadekasten met Minecraft Dungeons uit

Overname Bethesda door Microsoft goedgekeurd in de VS