in

HBO-serie The Last of Us wijkt soms erg af van de game


Dat meldt Neil Druckmann, de maker van de game en executive producent van de televisieserie, in een interview met IGN. Het is volgens hem belangrijker om “de onderliggende filosofische gedachten van het verhaal” goed over te brengen, dan “ons druk te maken over details zoals of personages hetzelfde t-shirt dragen. Dat is veel minder belangrijk voor ons dan de kern van deze mensen en de kern van hun reis vastleggen.”

Tegelijkertijd zijn er ook momenten in de serie met dialogen die recht uit de game komen. “Het is grappig om mijn dialogen uit de games in de HBO-scripts te zien. En soms verschillen ze juist enorm, omdat we in een ander medium werken. Een aantal van mijn favoriete episodes tot nu toe wijken enorm af van het verhaal, en ik kan niet wachten tot mensen het te zien krijgen.”

Het eerste seizoen van The Last of Us moet min of meer de gebeurtenissen uit de eerste game verfilmen. Mocht de serie een succes worden, dan is het niet uitgesloten dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 in latere seizoenen worden behandeld. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies uitgezonden wordt. Wel zijn de hoofdrolspelers bekend: Pedro Pascal – bekend uit The Mandalorian en Game of Thrones – speelt Joel en Bella Ramsey – ook uit Game of Thrones – speelt Ellie. Chernobyl-maker Craig Mazin pent het script.

The Last of US

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Control-ontwikkelaar Remedy is geen fan van het ontwikkelen voor twee generaties

Zack Snyder’s Justice League (review)