in

The Legend of Zelda wordt dit jaar 35 jaar. Hoe gaat Nintendo het vieren?

Komt er een Anniversary Collection zoals Mario ook kreeg? Eindelijk nieuws over de opvolger van Breath of the Wild? Wat denken jullie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
2 jaren geleden

Nieuws over BOTW2 lijkt me vanzelfsprekend, kan niet anders toch?

En eigenlijk verwacht ik wel dat er een verzameling komt. Wind Waker en Twilight Princess HD lijken me de beste kandidaten, maar verder opgepoetste versies van Ocarina en Majora 3D zou ik ook wel zien zitten!

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ik hoop echt op een Zelda G&W!

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Ik hoop op:

  • BotW 2 nieuws
  • Een Zelda collectie (OoT, MM, TWW & TP)
  • SS HD
  • Een nieuwe 2D Zelda of een remake van een oudere 2D Zelda
  • Extra’s zoals Game & Watch Zelda, een speciale 35th anniversaty editie van Zelda 1 voor de Switch (als Super Mario Bros. 35), etc.

Ik koop in ieder geval… ALLES! ­čśŤ

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
MonsterCrab
2 jaren geleden
Antwoord aan  PietS.

Oeh, een nieuwe (versie van een oude) 2D-Zelda zie ik ook wel zitten. Het liefst wel met mooie pixel-art.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

M.b.t. 2D Zelda games proberen ze qua artstyle meestal wel iets speciaals te doen (zie LA voor de Switch), dus hopelijk m.b.t. een evt. nieuwe (versie van een oude) 2D-Zelda ook! Ik ben in ieder geval in voor pixel-art! Wel denk ik dat Nintendo dat niet origineel genoeg vindt.

supermario4ever
supermario4ever
2 jaren geleden

Een Ocarina of Time HD of / en Majora’s Mask HD zou lekker zijn.

Luigi1985
2 jaren geleden

Het leuke is dat ik nog lang niet alle Zelda’s heb gespeeld, of ze al weer vergeten ben. Ik ben met Wind Waker begonnen, omdat ik geen N64 en SNES had. Ik had weliswaar een NES, maar daar had ik geen Zelda voor (wel eens gespeeld overigens).

Vorige week werd ik getipt om Link to The Past te spelen op SNES Online. Ben er aan begonnen, maar ik had er op dat moment eigenlijk niet zoveel zin in (komt heus niet omdat ik een dag later SM3DW en Nier Automata kreeg).

Ze mogen mij verassen. Ocarina of Time speelde ik op de 3DS, dus een remake van die game zou geweldig zijn. Het enige wat ik niet hoop is een verzameling zoals de 3D Mario’s.

coola
2 jaren geleden

Met een dikke gameplay trailer van BotW 2 en een een Zelda Anniversary Collection

Tekken 7 | E├ęn van de spannendste matches die ik ooit heb gezien!

Super Smash Bros. Melee Mistakes