in

Geheim einde ontdekt in The Outer worlds


Eerder deze week lukte het de YouTuber al om een speedrun te doen van een half uur en nu heeft hij zichzelf verbeterd. In de omschrijving van de video laat Jabo weten dat hij nog niet klaar is, hij wil zichzelf nogmaals gaan verbeteren.

De game is pas een paar dagen uit en veel spelers al een speedrun geprobeerd, maar de meesten doen er toch een aantal uur over. Jabo heeft zijn speedrun gestreamd en kreeg tussendoor nog wat goede feedback van zijn kijkers, zoals dat hij (zoals in bijvoorbeeld Apex Legends) van heuvels kan glijden. Belangrijk om te weten voordat je op de video klik,t is dat hij een geheim einde toont in The Outer Worlds. Nu is een speedrun natuurlijk bijna altijd een spoiler, maar houd er rekening mee dat het geheime einde verklapt wordt in de video.

Ben jij benieuwd naar onze bevindingen van The Outer Worlds? Lees dan hier de review van Bert waarin hij onder andere het volgende te zeggen heeft: “Rondlopen in The Outer Worlds is veel meer dan rondlopen in een veredelde Fallout-kloon. The Outer Worlds is dan op veel vlakken vergelijkbaar met die serie, maar streeft het op net zoveel vlakken voorbij. “

Bekijk hieronder de volledige speedrun.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk om 14:00 uur naar het Modern Warfare Gouden Speclap-toernooi

Switch is in totaal 41,67 miljoen keer verkocht