in ,

Toekomst Star Wars games

Ha mensen, 

Wat ik me eigenlijk afvraag. Wat vinden jullie van de laatste Star Wars games?
Ikzelf ben wel redelijk tevreden. De shooters zijn naast de drama redelijke shooters met lekkere vleugen nostalgie. Squadrons is een leuk en kort spelletje maar zelf mis ik nog wel veel.

Fallen Order kwam dichtbij maar haar in mijn ogen nog wel een slap verhaal en redelijk veilig. Cal is niet echt een interessant karakter.
Wel gaaf dat Dathomir in voortkomt.

Zelf mis ik de RPG’s als Knights of the old republic (2) en de strategy spellen als Empire At War

Maar willen jullie nog graag zien, mag ook films, boeken of iets dergelijks zijn hoor 😉 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DennisMons
2 jaren geleden

Ga gewoon full on RDR2 of GTA met Star Wars. Die lineaire crap ben ik beu. Ga aankloppen bij Rockstar in plaats van Ubi.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door DennisMons
coola
2 jaren geleden

De afgelopen jaren ben ik als star wars fan redelijk teleurgesteld in de star wars games. Star Wars: Republic Commando was de laatste echte goede SW game. En de laaste echt goede SW game waar je een jedi of sith kon zijn was Jedi academy.

Fallen order moet ik toegeven was weer een stap de goede richting op. Vlieg games kunnen mij niet bekoren dus squadrons sla ik over, maar ik kan best begrijpen dat het als goed word beschouwd.

Ik ben erg blij dat EA de exclusieve rechten op star wars kwijt is. En ik ben er ook erg content mee dat Ubisoft nu de kans krijgt om een SW open wereld game te maken. Iets waar ze erg goed in zijn dus ik heb wel vertrouwen in die game. ( zolang het een SP game word)

Die Obi-wan game was echt slecht.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  jo_joost

Als ubisoft nauw samen werkt met Lucasfilm Games ( minus Kathleen Kennedy, die moet met d’r klauwen van star wars afblijven) dan moet het wel goed komen. Qua gameplay en world building zit het wel goed bij ubisoft, ze hebben alleen een schrijver nodig die 100% weet star wars precies is.

Dunke
2 jaren geleden

Ik ben gek op Star Wars, al ben ik het met je eens dat het aanbod de laatste paar jaren echt heel erg tegenvalt. Ik speel de Battlefront games nog vrij regelmatig, vond Squadrons een heerlijk tussendoortje en Jedi: Fallen Order was echt genieten maar EA heeft de licentie niet volledig benut. Daarom ben ik erg blij om te zien dat veel andere studio’s nu de kans krijgen om iets te maken. Ik ben zeer benieuwd naar de Open World game van Ubisoft maar zou ook heel graag een goede RPG zien.

Kortom vind ik wat we de laatste tijd gekregen hebben goed maar heeft het Star Wars monster in mij altijd trek in meer!

MonsterCrab
2 jaren geleden

Oeh, uitstekende vraag. Er is al zoveel gedaan op het gebied van Star Wars. Jedi Fallen Order komt het dichts in de buurt van de ultieme Stars Wars-game, maar het kan nog beter! Persoonlijk zou ik wel een goede Obi-Wan Kenobi-game willen zien. Er is er eentje op de eerste Xbox uitgekomen ooit, maar ik heb geen idee of die tof was. Iemand die gespeeld?

Star_Wars_Obi_Wan_x-box_cover.jpg
Dunke
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Hier heb ik dus echt nog nooit van gehoord. Zal eens kijken…

TomKauw
2 jaren geleden

Ik mis nog een cross-over tussen Star Wars, EVE Online en Euro Truck Simulator. Laat mij een beetje (louche) vracht van Coruscant naar Tatooine vervoeren, en ik ben tevree.

Snap dat constant vuur van lasers en dogfights beter te marketen zijn — zie o.a. Squadrons — maar een online ecosysteem van ruimtevervoerders lijkt me hilarisch vet. Dat je tijdens een podcastje of avondje ontspanning gewoon een opdracht oppakt om, weet ik veel, zeshonderd gestolen blasters naar Jabba te brengen.

Had ergens gehoopt dat de Smuggler-klasse in The Old Republic die vraag zou beantwoorden, maar dat bleek al snel te veel gevraagd voor die MMO.

TomKauw
2 jaren geleden
Antwoord aan  jo_joost

Voor de corporate pipo’s bovenaan EA is dit inderdaad niks. Zou ze sieren als ze weer eens wat kleinere concepten kansen zouden gunnen, in plaats van alleen maar blockbuster na blockbuster te willen bouwen.

TjeerdLindeboom
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

Haha, leuk idee! Heb jij toevallig ook Star Wars: Rebellion (1998) gespeeld? Een strategiegame waarin je planeten kon koloniseren en resources moest minen, maar ook een vloot opbouwen en het managen van je verdediging, special troops incl. helden als Han, Luke, maar bijv ook Wedge Antilles en Jan Dodonna, Kendal Ozzel, Thrawn en Menndo. Je kon shit saboteren, zelfs tegenstanders ontvoeren en soms kwamen je Jedi er zelfs achter dat er een personage Force sensitive was etc. Die heb ik vroeger kapot gespeeld… Waarschijnlijk was het niet een hele goede game, maar het krabde bij mij in die tijd heel veel jeukende Star Wars plekjes.

Doekal
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

Zekere vet. Ik ben verwend Eve speler aan het worden maar zal direct overstappen als dit in een soort van star wars jasje word aageboden. Ben toevallig ook hauler in Eve haha.

TjeerdLindeboom
2 jaren geleden

Ik wil een Star Wars avontuur! Ik vond Fallen Order echt fantastisch, maar had wel zware focus op actie, zou iets meer verhaal willen zien. Inderdaad iets zoals Knights of the Old Republic zou mij heel erg bekoren. Helemaal mooi zou zijn als ze een developer als Naughty Dog aan de slag laten gaan.

Don Carpaccio
Don Carpaccio
2 jaren geleden

Battlefront II had een valse start genomen met die vervloekte lootboxes en werd terecht daarop aangevallen door de fans, Disney en zelfs de politiek. Ik had het bijna “onder druk” niet gekocht door al die bagger. Uiteindelijk hebben ze het goed gemaakt door de gokmachine er uit te slopen en veel gratis content uit te brengen. De gameplay was ook gewoon top.

Ik kijk nu uit naar de LEGO game, maar die heeft nog steeds geen releasedatum gekregen…

Voor de rest hoop ik op open-wereld games met een inhoudelijk sterk verhaal. Ubisoft lijkt mij daarom geen goede kandidaat.

GTA Online-speler reduceert laadtijden met bijna 70 procent

Criterion helpt mee aan Battlefield 6, nieuwe Need for Speed uitgesteld