in

E3 wordt in toekomst mogelijk deels fysiek, deels virtueel


De E3 – kort voor Electronic Entertainment Expo – werd vorig jaar niet gehouden in verband met het coronavirus en is daarom dit jaar ook alleen een virtueel evenement. In 2019 werd de beurs voor het laatst fysiek gehouden.

In de toekomst wordt E3 waarschijnlijk een combinatie van fysieke en virtuele activiteiten. Dat meldt Stanley Pierre-Louis, de directeur van E3-organisator Entertainment Software Association, aan GamesIndustry.biz. “Dit jaar is een mooie kans om te leren wat we voor toekomstige evenementen kunnen doen, die waarschijnlijk een mix tussen fysiek en digitaal worden.”

Het is dus wel de bedoeling dat E3 weer fysiek terugkeert. “Maar de vorm die het gaat aannemen moet nog blijken, en we hopen dat we dit jaar gaan zien wat precies werkt. Ik kan nog niets over toekomstige E3’s bevestigen, want ik wil mij eerst op E3 2021 richten en zorgen dat het een geweldige ervaring voor bedrijven, media en fans wordt.”

De virtuele E3 loopt van aanstaande zaterdag tot en met dinsdagnacht. Bedrijven als Nintendo, Microsoft, Square Enix, Koch Media, Warner Bros., Capcom en Gearbox houden persconferenties of kondigen games aan. Hoewel Summer Game Fest geen direct onderdeel van E3 is, geeft het Kick Off Live-evenement vanavond toch min of meer het startschot voor de komende dagen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De nieuwe Call of Duty-game wordt deze E3 waarschijnlijk niet onthuld

De beste Nintendo Switch-deals van de week