in

Tofste Mario Kart Courses

In het kader van deze mooie Mariodag, plaats ik er ook nog maar even eentje: wat is jullie favoriete Mario Kart Course? En tegen welke kijken jullie altijd op? Hieronder mijn top 3 met leukste banen en vervolgens de meest verschrikkelijke:

3 Baby Park

De enige course waarin je maar liefst zeven rondjes rijdt… of liever gezegd zeven ovaaltjes. Het is misschien de meest simpele, maar daarnaast een van de meest chaotische circuits. Ik zou er geen enkel probleem mee hebben als ze deze honderd rondjes maken. 

2 Big Blue

F-Zero vind ik echt super vet. De banen met steile hellingen, loopings, trechters, halfpipes enzovoort: ik zou willen dat er weer eens een game van uitkomt. Gelukkig kan je in Mario Kart 8 Deluxe twee op F-Zero gebaseerde banen racen. Krijg je toch nog een beetje dat gevoel. En had ik al gezegd dat de muziek ontzettend cool is?

1 DK Mountain

Met een kanon de berg op geschoten worden om er vervolgens keihard vanaf te racen en door de meest extreme haarspeldbochten te driften. Tijdens mijn Gamecubejaren heb ik deze baan honderden keren gespeeld, zelfs in mijn eentje om tijdrecords neer te zetten. 

Frustrerend: Grumble Volcano

Het is dat ik met me zelf heb afgesproken dat ik geen controllers meer smijt, maar anders was Nintendo waarschijnlijk nog een paar honderd euro rijker geweest. Grumble Volcano is de meest gehate baan aller tijden, in mijn optiek. Dat je naar beneden valt bij Rainbow Road dat is frustrerend, maar je weet daar dat het gaat gebeuren. Bij Grumble Volcano donder ik altijd in het lava, vooral nadat de baan in het tweede en derde rondje transformeert en er stukken afvallen. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ghost Valley 1 in Super Mario Kart is voor mij het beste level. Als je prefect rijdt kun je zonder remmen en volgas een lap neerzetten. Vroeger met vrienden hadden we een competitie op deze map voor de snelste ronde.

https://www.youtube.com/watch?v=qU-dBeDG9wk

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Mario Kart 64 Yoshi’s Valley blijf ik een toffe course vinden.

Silverwolf
2 jaren geleden

Bowser’s Castle (Mario Kart 8 Deluxe)! Heel vet gedaan.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Heb wel een paar favorieten eigenlijk. Yoshi’s Circuit, Waluigi Pinball en Wario’s Stadium.

Rainking
2 jaren geleden

Big Blue vind ik ook erg gaaf. Verder ben ik fan van Cloudtop Cruise en Mount Wario.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Royal Raceway op de N64 is misschien wel mijn favoriet. Niet alleen heb je een kneitergrote jump, je kan ook nog eens het kasteel van Peach uit Mario 64 bezoeken. Ik kan bijna geen vettere easter egg bedenken. Jammer dat je in de Mario Kart 8-versie niet meer echt naar het kasteel kan.

mario-kart-64-royal-raceway-peachs-castle.jpg

Florian Munteunu speelt Krieg in Borderlands-film

Grote hoeveelheid Rust-data verdwenen wegens brand datacenter