in

Uncharted-script is volgens Tom Holland ‘beste script ooit’


Dat meldt de acteur, die in de film de hoofdrol van een jonge Nathan Drake speelt, in een interview met IGN. “Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina’s.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat Uncharted een interessant origineverhaal kan vertellen ten opzichte van andere gameverfilmingen. Dus als je de games hebt gespeeld, weet je niet wat er in de films gaat gebeuren. En als je de games niet heb gespeeld, ga je ook genieten van de film omdat je tegelijk met andere kijkers dezelfde informatie krijgt. Ik heb echt enorm veel zin om de film te maken en het wordt de hoogste tijd.”

Hoewel Holland, vooral bekend als Spider-Man in de Marvel-films, een duidelijk punt maakt, zijn diverse Uncharted-fans op internet kritisch op zijn quote. Zowel Uncharted 2 als 3 bevatten namelijk scènes waarin teruggeblikt wordt op de jeugd van Nathan Drake, en Hollands quotes lijken te insinueren dat hij daar niets van af weet.

De verfilming van Uncharted staat al jaren op de planning. Diverse regisseurs werden aan het project verbonden en vertrokken weer. Volgens geruchten gaat Zombieland: Double Tap’s Ruben Fleischer de film nu regisseren, nadat onder andere Dan Tractenberg, David O. Russel en Shawn Levy vertrokken. De film moet volgens Sony Pictures op 5 maart 2021 verschijnen.

uncharted 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verkoop PS4 en Xbox One in VS daalt sneller dan verwacht

De 7 leukste korte spellen op de Nintendo Switch