in

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 voor PS5, Xbox Series en Switch onthuld


Dat heeft Activision Blizzard aangekondigd. De game verschijnt op 26 maart voor de PS5 en Xbox Series-consoles en ergens later dit jaar voor de Switch.

Mensen die de digital deluxe edition van de game voor PS4 of Xbox One hebben, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie, maar eigenaren van de standaard editie betalen 10 dollar (waarschijnlijk om en nabij de 10 euro) voor de upgrade.

De upgrade zorgt er niet alleen voor dat de game op PS5 en Series X draait in native 4K en 60 frames per seconde, of 1080p en 120 frames per seconde, spelers ontvangen ook een geheim personage genaamd Ripper, retrogear voor de Create-A-Skater-modus en retroskins voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen. Savedata kan meegenomen worden.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 verscheen afgelopen september al voor PS4, Xbox One en Epic Games Store. De game bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk donderdagavond naar een nieuwe State of Play

Dit zijn de Xbox Live Games With Gold van maart