in , , ,

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 naar PS5, Xbox Series en Switch

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch.

Dat heeft Activision Blizzard aangekondigd. De game verschijnt op 26 maart voor de PS5 en Xbox Series-consoles en ergens later dit jaar voor de Switch.

Mensen die de digital deluxe edition van de game voor PS4 of Xbox One hebben, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie, maar eigenaren van de standaard editie betalen 10 dollar (waarschijnlijk om en nabij de 10 euro) voor de upgrade.

De upgrade zorgt er niet alleen voor dat de game op PS5 en Series X draait in native 4K en 60 frames per seconde, of 1080p en 120 frames per seconde, spelers ontvangen ook een geheim personage genaamd Ripper, retrogear voor de Create-A-Skater-modus en retroskins voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen. Savedata kan meegenomen worden.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 verscheen afgelopen september al voor PS4, Xbox One en Epic Games Store. De game bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mvoske
mvoske
2 jaren geleden

Deze lijkt mij wel leuk voor de Switch. Ik had gisteren ook de eerste gameplay-beelden van het spel op die console gezien, en zag er prima uit.

Luigi1985
2 jaren geleden

Dit is pure nostalgie voor mij. Man, ik dacht destijds dat ik wel aardig in het spel was, tot een vriend van me even zowat een heel level achter elkaar door grindde. Daarna eeuwen geoefend om ook zo goed te worden. Lijkt mij inderdaad ook wel lekker om op de Switch te spelen.

Nieuwe State of Play donderdagavond 23:00 uur

Bordspel van Stardew Valley aangekondigd