in

Total War: Three Kingdoms-team begint aan volgende game in reeks te werken


Dat heeft men aangekondigd in een video. Deze volgende game zou wederom gebaseerd zijn op Romance of the Three Kingdoms, een boek dat ook ter inspiratie stond voor Total War: Three Kingdoms.

Een van de meest populaire aspecten van Three Kingdoms is de variatie in personages. Volgens de ontwikkelaar moet die variatie in personages en hun unieke verhaallijnen nog meer de focus van het vervolg worden. “Daarmee pakken we de kern van wat Total War: Three Kingdoms zo speciaal maakte, en bouwen we dat verder uit.”

Gisteren is patch 1.7.1 voor Total War: Three Kingdoms verschenen, waarmee diverse problemen en bugs worden opgelost. Ook zijn Mount Song en de Hulao-pass naar de historisch correcte locaties verplaatst. Het Three Kingdoms-team is nu helemaal klaar met extra content voor het spel maken.

Total War: Three Kingdoms speelt zich af in 190 na Christus in China. Zoals de titel al aangeeft was dit de periode van drie koninkrijken. Er waren drie koningen die bloedbad na bloedbad aanrichtten. De game is voor pc beschikbaar.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Sony wil populaire PlayStation-franchises op mobiel uitgeven

Check de eerste gameplay van Horizon Forbidden West