in

Troy Baker spreekt over wie Joel moet spelen in The Last of Us-serie


In het interview zegt Baker dat hij de acteur Josh Brolin (Thanos uit The Avengers) qua uiterlijk perfect bij de rol vindt passen. “Ik denk dat Josh Brolin letterlijk een knock-out keuze zou kunnen zijn voor de rol, maar ik weet niet of ik weg zou lopen om iets anders over Joel te leren van Brolins optreden,” zei Baker. Hij zegt dat hij Brolin tijdens een avond had verteld dat hij vereerd zou zijn als Brolin gebeld wordt voor de rol van Joel en dat accepteert. “

‘Ik had zoiets van. Als je ooit het belletje krijgt voor een personage genaamd Joel, zou ik vereerd zijn en ik denk dat je veel kan leren om dat personage te spelen”, herinnerde Baker zich.

Voor Baker maakt het uiteindelijk toch niet uit wie Joel gaat spelen. “Ofwel A) Iemand stapt in die rol. En ik zal zeggen:’ Verdorie, gast, daar heb ik nooit aan gedacht, wauw, wat een interessante keuze. ‘ Of B) Ze bakken er niks van en mensen gaan zeggen, ‘Alleen Troy kan Joel spelen”, zei Baker. “Dus ik win hoe dan ook.”

The Last of Us-serie is nu in ontwikkeling bij HBO. Wanneer de serie gaat uitkomen en wie de rollen van Joel en Ellie gaan vertolken zijn nog niet bekend.

last of us 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer dan 2 miljoen mensen speelden Ori and the Will of the Wisps

WTF-Update: Controllers, Spongebob en Beans