in

Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect


Dat deed het bedrijf om het jubileum van de puzzelfranchise te vieren. Het eerste geheime level is gebaseerd op de beroemde Tetris-game die in 1989 op de Game Boy verscheen. Dit level was eerder al beschikbaar voor mensen die mee hebben gedaan aan een gelimiteerd ‘Weekend Ritual’-evenement. Door het spelersniveau op level 50 te krijgen, wordt het Tetris 1989-level nu voorgoed ontgrendeld.

Het tweede geheime level heet Tetris 1984 en is een ode aan de oorspronkelijke versie van Tetris voor de Electronika 60, dat door Alexey Pajinov is gemaakt. Het level ontgrendelen vergt wat moeite: spelers moeten eerst met hun controller een code invoeren. Met de PlayStation-controller is dat: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, O, X. Op Xbox of Oculus is het: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A.

Vervolgens verschijnt er een leeg scherm, waar de code 06061984 ingevuld moet worden. Dat kan op consoles alleen door een toetsenbord via usb aan te sluiten. Vervolgens wordt het geheime level ontgrendeld.

Tetris Effect

Tetris Effect

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass’

Rainbow Six Quarantine wijzigt naam naar Rainbow Six Extraction