in

Twee nieuwe mobiele games van Final Fantasy 7 aangekondigd


Dat laat de ontwikkelaar weten in een Tweet op het officiële Twitter-account van Final Fantasy 7 Remake. In het bericht schrijft Square Enix dat het naast Final Fantasy 7 Remake Intergrade, ook werkt aan twee nieuwe mobiele games. Beide titels spelen zich af in Midgar, de iconische stad uit Final Fantasy 7.

In Final Fantasy 7: The First Soldier kunnen spelers het opnemen tegen bekende monsters, vijanden en zelfs tegenspelers. De game speelt zich 30 jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy 7 af en heeft een battle royale-achtige insteek. In een gevecht tot de dood wordt bepaald wie de eerste soldaat in het befaamde leger van Shinra mag zijn.

Final Fantasy Ever Crisis heeft meer weg van een geüpgradede versie van het origineel. Volgens Square Enix is Ever Crisis een vertelling van het complete verhaal, onder verdeeld in verschillende hoofdstukken. Het gaat hier om de gebeurtenissen uit de originele FFVII, de film FFVII: Advent Children, en spin-offs Before Crisis, Crisis Core en Dirge of Cerberus.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Legend of Zelda is jarig en gamen met corona – Bonuslevel #34

Go to Lazy/Kater zondag Game