in

Tweede seizoen The Witcher te zien in nieuwe teaser


In de twaalf seconden aan beelden staat Geralt of Rivia zelf, het hoofdpersonage, vooral centraal. Die rol wordt net als in het eerste seizoen vertolkt door Henry Cavill. 

Vorige week tijdens E3 toonde Netflix al de eerste beelden van het nieuwe seizoen, maar toen ging het om een paar seconden. Toen werd ook onthuld dat op 9 juli ‘WitcherCon’ wordt gehouden door Netflix en CD Projekt Red. Daarin staan zowel de tv-serie als de games centraals, worden er panels met de filmcrew en ontwikkelaars gehouden en is er merchandise te koop. Ook wordt er meer getoond van de aankomende mobiele game The Witcher: Monster Slayer.

The Witcher is een van de meest succesvolle nieuwe series van Netflix en is gebaseerd op gelijknamige boeken rondom Geralt of Rivia – al worden er hier en daar ook elementen uit de games van CD Projekt Red gebruikt.

Het tweede seizoen behandelt onder andere het Blood of Elves-verhaal, in Nederland bekend als Het Bloed van Elfen. Dat is de eerste volledige The Witcher-roman – de verhalen daarvoor kwamen uit als korte verhalen – en draait onder andere om Geralt en Ciri die samen in Kaer Morhen trainen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EA laat spelers in Fifa 21-lootboxes kijken voordat men ze aanschaft

Lost Judgment bevat een speelbare Sega Master System