in

Twitch over hot tub-streams: ‘sexy gevonden worden is niet tegen de regels’


Met het bericht gaat Twitch in op de controverse rondom bubbelbadstreams, die door sommige gebruikers als aanstootgevend worden ervaren.

“… sexy worden gevonden door anderen is niet tegen onze regels, en Twitch onderneemt geen actie tegen vrouwen of ieder ander op onze dienst wegens hun subjectieve aantrekkelijkheid”, zegt Twitch.

Volgens de regels van Twitch mogen streamers in de context van een zwembad of strand in zwemkleding op stream verschijnen, en is ‘zelfexpressie’ zoals het schrijven op lichaamsdelen ook toegestaan. Volgens Twitch is alleen content die ‘overduidelijk of expliciet seksueel suggestief’ niet toegestaan.

“Alle vormen van content verbieden die als suggestief kunnen worden gezien zou ook resulteren in veel meer beperkingen in videogames en premium content dan we nu toelaten, zeker gezien de manier waarop vrouwelijke personages soms worden geobjectificeerd.”

Tot slot introduceert het platform een nieuwe categorie genaamd Pools, Hot Tubs, and Beaches. Twitch vraagt streamers die categorie te selecteren tijdens bubbelbadstreams.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pc-versie Metro Exodus Enhanced Edition ondersteunt DualSense nu volledig

Q&A: Welke studio moet er uit de dood opstaan?