in

Ubisoft creëert dit jaar een ‘hybride’ werksituatie


Door het coronavirus waren veel bedrijven – waaronder game-ontwikkelaars – genoodzaakt lange tijd vanuit huis te werken. Nu steeds meer mensen gevaccineerd worden, kijken bedrijven naar de toekomst. Eerder deze week meldde Bloomberg-journalist Jason Schreier al dat Ubisoft zijn werknemers via mail had verwittigd van een nieuwe werksituatie, en het bedrijf heeft die mail nu online gepubliceerd.

“Samenvattend wordt de toekomst hybride, zodat het overgrote deel van Ubisoft-werknemers de kans hebben om thuis- en kantoorwerk te balanceren. Dit is gebaseerd op onze bevindingen van het afgelopen jaar en jullie feedback; deze ‘test-en-leer’-wijze blijven we in de toekomst toepassen.”

In de e-mail wordt beschreven hoe sommige banen flexibiliteit bieden tussen thuiswerken en op kantoor werken. Een klein aantal posities zou compleet vanuit thuis kunnen werken. Bepaalde posities vereisen echter dat men volledig op kantoor werkt. Door per geval te bekijken wat er mogelijk is, hoopt Ubisoft dat teamleiders de beste beslissingen kunnen maken “om productiviteit en kwaliteit aan te drijven en blije en gezonde teams te garanderen”.

De komende maanden gaan managers bepalen of de kantoren van Ubisoft weer open kunnen. Dan moet ook bepaald worden welke functies volledig op kantoor aanwezig moeten zijn en wie er (gedeeltelijk) thuis kan werken. De transitie naar deze werkwijze moet in september plaatsvinden, maar in sommige gevallen kan het ook eerder of later beginnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The King of Fighters 15-trailer toont Luong

Microsoft Flight Simulator verschijnt mogelijk op 15 juni voor Xbox