in

Ubisoft deals tip: 20% extra korting

Ubisoft games zijn zo’n beetje permanent in de aanbieding. Of het nou in de PS Store of the Microsoft store is. Het is daarom vaak niet moeilijk om een game goedkoop te scoren van de uitgever. Maar wist je dat je in hun eigen store nog eens 20% korting over bestaande kortingen kan krijgen?

Als je Ubisoft-games speelt ontvang je club punten. Deze punten kan je inleveren voor in-game goodies maar ook voor een 20%-korting voucher. Deze kost dan 200 punten en is te gebruiken op alle games in hun store, ongeacht of ze al een aanbieding hebben.

Zo heeft een vriend van me gisteren Immortals voor 24 euro gescoord. Deze was 30 euro in de Ubistore, en met 20% ging er nog eens 6 euro van af.

Vaak zijn Ubisoft-games alsnog goedkoper bij andere webwinkels tijdens sales, maar het is verstandig om soms even te vergelijken, mits je punten hebt. Daarbovenop kan je een gloednieuwe game vaak goedkoper scoren bij Ubisoft zelf. Zo had ik Valhalla Gold Edition met 20 euro korting gescoord bij lancering.

Dit systeem werkt altijd en heeft dus geen einddatum. Je krijgt een werkelijke code die je niet meteen hoeft te gebruiken. Volgens mij is de code een jaar geldig.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Goede tip. Ik speel niet vaak Ubisoft games, maar afgelopen jaar wel Rabbids vs. Mario en South Park gekocht. Kostten trouwens al geen drol idd. Als je een Ubisoft game wil spelen is de beste tip om gewoon een paar weken te wachten en zeker niks op release te halen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik heb vandaag Far Cry: Primal op de kop getikt in de Ubisoft Store. Het zijn lente-sales! Ik wou deze game stiekem altijd al spelen, maar de gelimiteerde framerate op de consoles hield me tegen. Nu kan ik ‘m in volle glorie spelen op de PC op ultra. Hij is erg vermakelijk, ik heb altijd een zwak gehad voor dinosaurussen en de periode erna, de prehistorie. Een uniek tijdperk voor een game, dat wel! 🙂

Final Fantasy 14 heeft meer dan 22 miljoen geregistreerde spelers

Claymore Game Studios werkt aan Commandos: Origins