in

Ubisoft kondigt verbetertraject voor Ghost Recon Breakpoint aan


De pas uitgekomen game werd wisselvallig ontvangen in recensies wereldwijd, wat volgens Ubisoft zelf leidde tot tegenvallende verkoop van het spel. Het bedrijf is niet alleen van plan dit voortaan te voorkomen – Ubisoft stelde vorige week hun games Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine uit – maar heeft nu ook plannen gedeeld om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren.

Half november moet update 1.0.3 uitkomen, waarmee diverse bugs moeten worden weggewerkt. Zo moeten problemen rondom het repareren van drones, de nachtvisiebrillen en de notificatie dat een missie is geklaard opgelost worden. Eind november volgt vervolgens nog een update die nog meer verbeteringen moet doorvoeren.

Daarna richt het bedrijf zich op nieuwe content. In december moet er een raid beschikbaar komen genaamd project Titan, gevolgd door een live-event genaamd ‘The Terminator’. Meer hierover is nog niet bekend.

Ubisoft laat weten verder diverse klachten te willen behandelen. Zo zijn ze op de hoogte van de klachten rondom de in-game economie en moeten er de komende weken dan ook aanpassingen gemaakt worden. Ook wordt er gewerkt aan de toevoeging van door de computer bestuurde teamgenoten. Meer is te lezen op de Ghost Recon-website.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Luigi’s Mansion 3 review – Doet sidderen van plezier

Call of Duty: Modern Warfare review – Neemt geen blad voor de mond