in

Geen nieuwe Assassin’s Creed-game in 2019 volgens Ubisoft


Guillemot legt uit dat de release van Assassin’s Creed Odyssey was besloten voor 2018 doordat het tegelijkertijd werd ontwikkeld met Assassin’s Creed Origins, dat in 2017 verscheen. Hierdoor verschijnt het jaar na Odyssey niet direct een nieuwe game in de reeks.

Guillemot zei tijdens de Gamescom: “We hadden een game in 2017 en we hebben er één voor dit jaar, maar we hebben geen volledig nieuwe Assassin’s Creed-game voor volgend jaar. Dat is vooral omdat beide teams apart van elkaar werkten, dus voor nu hebben we twee games, één voor elk jaar.”

Wanneer er gevraagd werd of er een spin-off of iets kleiner zou verschijnen, zei Guillemot dat dit opnieuw niet het geval was. In plaats daarvan werd gezegd dat er op een reguliere basis meer content komt naar Assassin’s Creed Odyssey. De CEO van Ubisoft zegt dat spelers van de nieuwe Assassin’s Creed-game jaren vooruit kunnen en ze gaandeweg nieuwe mogelijkheden aangeboden krijgen om de game te spelen.

Assassins Creed Odyssey

Guillemot voegde eraan toe dat het doorbreken van het lanceringsschema uiteindelijk de moeite waard is geweest. “De tijd gaf het team de mogelijkheid om ze te laten brengen wat ze echt wilde. De community heeft erg positief gereageerd en wanneer ik kijk naar wat wij gaan brengen met Odyssey ben ik ervan overtuigd dat de community van Origins verbaasd zal zijn.”

Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland en geeft de speler onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke protagonist. Daarnaast werd eerder bekend dat de map in Odyssey de grootste is in de franchise en de focus van de game gelegd wordt op het varen.

Assassin’s Creed Odyssey verschijnt op 5 oktober 2018 voor pc, Xbox One en PS4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

E-sport-update: Prijzenpot The International 2018 breekt record

Nieuwe River Survival-modus voor Super Mario Party onthuld