in

Ubisoft werkt aan Assassin’s Creed Infinity, is mogelijk een live service


Dat deed het bedrijf in een nieuw artikel op diens officiële website. Meer informatie over het project wordt nog niet gegeven, maar het is wel duidelijk dat de ontwikkeling wordt geleid door een cross-studio bestaande uit Ubisoft Montreal en Ubisoft Quebec. De studio, die wordt aangestuurd door Marc-Alexis Côté, moet de toekomst van de franchise bepalen. Meer informatie over de projectleiders van het spel is in het artikel te vinden.

Vlak voordat het artikel werd geplaatst, verscheen er echter al een reportage op Bloomberg waarin mogelijke eerste details over de inhoud van Assassin’s Creed Infinity worden gegeven. Volgens de reportage is Infinity in feite een live service-platform, waarbij diverse onderdelen van de game anders gaan ogen en aanvoelen. Het is de bedoeling dat de spelwereld, die bestaat uit diverse historische settings, constant blijft evolueren, vergelijkbaar met games als Fortnite. Eerder deze maand waren er ook al geruchten dat er voor Grand Theft Auto 6 iets soortgelijks staat gepland.

In de reportage van Bloomberg werd ook de projectnaam en de nieuwe cross-studio genoemd, dus het is mogelijk dat bovenstaande informatie over de inhoud van het spel ook op waarheid berust – al is dit niet officieel bevestigd door Ubisoft. 

In het artikel van Ubisoft laat het bedrijf weten op een later moment meer informatie te delen over Assassin’s Creed Infinity, alsmede aankomende content voor het vorig jaar uitgekomen Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin's Creed Valhalla

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blood Bowl 3 uitgesteld naar volgend jaar

Skategame Session komt naar PS5, PS4, Xbox-consoles en Steam