in , , ,

Ubisoft zoekt naar playtesters voor hun Star Wars game!

De volgende fase in de development van The Star Wars Project, zoals de game bekend staat op het moment, gaat schijnbaar beginnen. Ubisoft Massive heeft namelijk aangegeven op zoek te zijn naar playtesters van de game. Dat laat de studio weten via een tweet.

https://twitter.com/UbiMassive/status/1603686583349149696?s=20&t=bDPrU6xf8rjoSm_WLYxC7w

Massive lijkt ook specifiek naar testers in de omgeving van Malmö op zoek te zijn. Dit is een Zweedse stad (de op twee na grootste zelfs), dus als je meteen opsprong om je in te schrijven (zoals ik), is dat helaas een teleurstelling.

Of je verhuist naar Zweden, kan natuurlijk ook.

The Mandalorian' season 3 is coming in February 2023 on Disney Plus | Space

Ubisoft Massive kennen we onder andere van The Division (Deel 1 en 2) en het opkomende Avatar: Frontiers of Pandora. Vooral omdat die laatsgenoemde game nog uit moet komen lijkt het er niet op dat we snel meer gaan zien van deze Star Wars titel, maar het beginnen van playtests laat in ieder geval zien dat er progressie is. Een release-periode is er dan ook nog niet.

Hoewel details van de game nog schaars zijn weten we in ieder geval dat The Star Wars Project een story-driven open-world titel zal zijn. Massive zal de Snowdrop engine gebruiken, die we ook kennen van de Division titels. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Het dichtste dat ik ooit in de buurt ben geweest, was tijdens mijn vakantie in Denemarken. Ik was op een dag in Kopenhagen voor de bekende toeristenplekjes. Ik heb eraan zitten denken om de oversteek naar Zweden te maken, maar die brug was me te duur. Verder hoop ik dat de Zweden plezier hebben van Thû Står Wårs Prøject, lol.

Mr.Saturn91
1 jaar geleden

Nog nooit in scandinavië geweest, maar wel een halfjaar games getest voor SEGA in Londen (tien jaar geleden). Het geeft echt een mooi beeld van de gamesindustrie om daar even tussen te zitten, met de (al dan niet verschoven) deadlines en gekke pikordes (en borrels die daar voor even verandering in brengen). Bij gekke nieuwtjes over de industrie, denk ik er soms aan terug.

Lang verhaal kort: mocht je toch voor Ubi naar Zweden willen verhuizen voor een korte game-sabbatical, dan krijg je er vast geen spijt van 🙂

Elden Ring is een eentonig meesterwerk

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 december