in

Update Battlefield 5 voegt cosmetische microtransacties toe


Battlefield-valuta staat los van Company Coin, dat spelers verdienen door te spelen. Battlefield-valuta wordt aangeschaft voor momenteel nog onbekende prijzen. Spelers kunnen vanaf vandaag cosmetische spullen aanschaffen van alle zeldzaamheidsniveaus, waarvan een gedeelte ook te krijgen is door te spelen.

Elite-sets en time savers zijn momenteel nog niet beschikbaar. Elite sets worden geïntroduceerd in Chapter 3 van Tides of War en bieden spelers personages met een verhaal en achtergrond. De eerste twee heten Seamus en Ernst, die net als de andere elites speelbaar zijn in alle modi.

Ook later komen time savers, die spelers kunnen aanschaffen om loot tiers te skippen of een xp-boost te krijgen. Time savers worden ook samen met elite-sets en cosmetische spullen aangeboden in bundels.

Battlefield 5

De microtransacties in Battlefield 5 lijken vergelijkbaar te zijn met die van Battlefield 1, maar dan zonder lootboxen. Wel is opmerkelijk dat Dice en EA kiezen voor xp boosts, aangezien deze controversieel zijn onder gamers.

Recent lanceerde Firestorm, de batte-royale-modus van Battlefield 5.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mortal Kombat 11 voor Nintendo Switch draait op 60fps

Prins Harry vindt dat Fortnite verbannen moet worden