in

Valheim heeft een week na release al 340.000 actieve spelers

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik voel me voor het eerst weer hetzelfde als toen Minecraft uitkwam twee levens geleden. Begon afgelopen zaterdag toen ik las hoe populair het werd, nu lijkt het records te breken. De gameplay voelt al zo garaffineerd voor hoe jong het spel is. Heb jammer genoeg nog maar 5 uur in-game, was benieuwd of er hier mensen zijn die ook zo genieten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
incarnatus
incarnatus
2 jaren geleden

Sorry, was Valheim aan het spelen. Maar ja het klopt dat er een hoop genieten. mijn halve friend list op Discord en steam staan regelmatig op “Playing Valheim”

RuanMoleman
2 jaren geleden

Misschien moet ik het toch maar eens checken

Watch Dogs Legion is dus best wel leuk.

Bugs, suggesties en andere feedback mag hier!