in

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt later uit


Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet. Het uitstel werd aangekondigd door ontwikkelaar Hardsuit Labs via een blogpost, bereikbaar via onderstaande tweet.

“We hebben meer tijd nodig om de game te maken waar jullie op zitten te wachten”, aldus Andy Kipling en Brian Mitsoda. “Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt nog altijd in 2020 uit, maar we vinden zorgen voor kwaliteit belangrijker dan de game al in het eerste kwartaal uitbrengen. Het was geen makkelijke keuze. Gedurende 2019 hebben we onze processen verbeterd en onze teams uitgebreid, maar het werd al snel duidelijk dat dit niet genoeg was om de kwaliteit te leveren op de afgesproken datum.”

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen. De game komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spelers kunnen nu loot gooien in PUBG

Gigantamax-versies van Gen 1-pokémon zitten in Pokémon Sword en Shield