in

Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld naar 2022


Dat werd gisteren tijdens de Nacon Connect-livestream aangekondigd. Ook werd er een nieuwe trailer getoond. Het spel werd oorsronkelijk in 2019 al aangekondigd en draait om drie verschillende vampieren die gamers besturen, terwijl er wordt gevochten om de controle over Boston te krijgen.

De nieuwe prins van de Boston Camarilla wil de Masquerade oprichten; een wet die er voor zorgt dat mensen nooit te weten komen dat vampiers bestaan. Dit loopt niet zoals gepland en het is aan de speler om er voor te zorgen dat vampiers kunnen blijven overleven.

Vampire: The Masquerade – Swansong komt volgend jaar uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het spel wordt ontwikkeld door Big Bad Wolf, de studio achter de episodische game The Council.

Swangson is één van de drie Vampire: The Masquerade-games in ontwikkeling. Eind dit jaar moet de battle royale-game Vampire: The Masquerade – Bloodhunt uitkomen, ontwikkeld door Sharkmob. Op een nog onbekend moment staat ook Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 op stapel van Paradox.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Zeno Clash-game Clash: Artifacts of Chaos aangekondigd

Animal Crossing-versie van Monopoly verschijnt uit het niets