in

Red Dead Redemption 2 heeft 65 uur aan gameplay


In het interview werd bekend dat werknemers in de laatste weken meer dan honderd uur per week werkten om de game af te kunnen maken. Net als het eerste deel van Red Dead vergde ook deze gameproductie alles van de mensen van Rockstar Games. De game bevat zelf ongeveer 65 uur aan gameplay en tijdens de ontwikkeling zijn er al vijf uur aan gameplay verwijderd. In november verschijnt Red Dead Online met nog meer content voor de speler om in te verdiepen.

Red Dead Redemption 2

‘Content verwijderen uit de game is altijd moeilijk’, zegt Houser. Onder andere een mogelijke liefdesrelatie voor Arthur Morgan liep niet goed uit en een aantal missies zijn ook verwijderd puur om technische redenen.

Red Dead Redemption 2 bevat ongeveer 300.000 animaties en 500.000 dialogen. Rockstar Games heeft 1.200 acteurs ingehuurd voor motion-capture-werk, waarvan zevenhonderd ook dialogen hebben ingesproken. Het totale script van Red Dead Redemption 2 telt tweeduizend pagina’s.

Red Dead Redemption 2

Een mogelijk Red Dead Redemption 3 komt er pas wanneer Red Dead Redemption 2 goed ontvangen is en er mogelijke ideeën zijn voor een script. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor Xbox One en PS4. Red Dead Online verschijnt vervolgens in november. Eerder kwam op InsideGamer.nl, de geschiedenis van Red Dead online. Hoe erg kijk jij uit naar deze game? Lees ook onze Q-n-A over de nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay-trailer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Call of Duty: Black Ops 4 review – meest innovatieve CoD sinds jaren

Kies alvast een nieuwe PSN-naam met onze naamgenerator