in

Nintendo Switch verkoopt boven verwachting dankzij Animal Crossing


Super Smash Bros. Ultimate heeft nu in totaal 18,84 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd en is de best verkochte Nintendo Switch-game tot nu toe. De Smash-game wordt gevolgd door The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey die beide 17,41 games hebben verkocht.

De in maart uitgekomen Animal Crossing: New Horizons is ook al goed op weg om in de top drie te komen. Binnen zes weken is de game al 13,41 miljoen keer over de toonbank gegaan. Het verkoopcijfer maakt de game tot de best verkochte game in de franchise. Een overzicht met andere Nintendo Switch-games die het goed gedaan hebben, is hieronder te bekijken.

De Nintendo Switch zelf doet het ook goed met de verkoop. Wereldwijd zijn er tot nu 55,7 miljoen hybride consoles verkocht. In het fiscale jaar dat eindigde in maart heeft Nintendo 21 miljoen Switch-consoles verkocht, terwijl het bedrijf had voorspeld om er 19,5 miljoen te verkopen.

Het aantal verkochte consoles zijn hoger dan de verkoopcijfers van de GameCube en N64 samen. De Switch moet wel nog heel wat consoles verkopen om het record van de Nintendo DS (154 miljoen verkocht wereldwijd) als best verkochte Nintendo-console ooit te verbreken.

Lees hier onze top tien games voor de Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dataminers vinden dertien nieuwe modi in Call of Duty: Warzone

Nvidia Shield TV 2019 – De ideale ‘console’ die je bijna zou vergeten